Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2021 až 2030 z celkem 2406 článků.
old_410.jpg

Bouška cítil: Za chuť v zápase jsme si zasloužili vyhrát

Už běžela 60. minuta, když se nadechl k rozhodujícímu momentu Jiří Bouška. Útočník Technology Florbal Mladá Boleslav gólem na 4:3 rozseknul šlágr 4. kola Tipsport Superligy proti FAT PIPE Florbal Chodov. "Soupeř nám chtěl nadiktovat svou ospalou hru. Za chuť v zápase jsme si zasloužili vyhrát," hodnotil. Ve videorozhovoru - se synem nad hlavou - líčil třeba i euforické momenty po gólu. Podívejte se!

old_411.jpg

Vítězná série juniorů skončila v pátém kole

Po čtyřech výhrách v řadě junioři Technology Florbal Mladá Boleslav poprvé zaváhali. V 5. kole G2 ligy prohráli v Ústí nad Labem 4:6. Na víc nestačily ani dva góly Jakuba Bíny.

old_406.jpg

Boleslav se spojila s Lyoness. Čerpejte slevy, pomůžete klubu

Technology Florbal Mladá Boleslav získává silného spojence. Klub navazuje spolupráci s Lyoness, celosvětovou jedničkou v oblasti věrnostních programů, z níž budou profitovat fanoušci i klub. Systém Lyoness využívá víc než pět milionů zákazníků ve 46 zemích světa.

old_407.png

Rozhovor s trenérem Pazderou v zápasovém programu

Návštěvu sobotního utkání 4. kola Tipsport Superligy proti FAT PIPE Florbal Chodov (začátek v 19.00 hodin) vám tradičně zpříjemní zápasový program distribuovaný zdarma. Určitě si ho u vstupu na tribunu Městské sportovní haly vyzvedněte! Co v něm tentokrát najdete?

old_408.jpg

Hattrick Kopeckého. Junioři mají čtvrtou výhru

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav vyhráli i čtvrtý zápas v G2 lize, z toho první venkovní. V Chomutově zvítězili 4:3. Utkání plné vyloučení (10 dvouminutových trestů) rozhodl v čase 55:24 Jakub Kopecký, který zkompletoval hattrick. V neděli boleslavští junioři hrají v Ústí nad Labem.

old_409.jpg

Boleslav ve šlágru otočila skóre a natáhla vítěznou sérii

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav ve šlágru 4. kola Tipsport Superligy předvedl velký obrat. V souboji neporažených otočil ve třetí třetině proti FAT PIPE Florbal Chodov z 0:2 na 3:2 a vítězný gól na 4:3 vstřelil Jiří Bouška 51 vteřin před koncem základní hrací době. Svěřenci trenéra Jana Pazdery zůstávají v soutěži stoprocentní.

old_405.jpg

Návrat do Tipsport Superligy: v sobotu přijede Chodov

Po prestižní odbočce k Poháru mistrů se Technology Florbal Mladá Boleslav znovu upíná na Tipsport Superligu. O víkendu se hraje její čtvrté kolo a šlágrem bude zápas vedoucích týmů. V souboji stoprocentních Mladá Boleslav hostí FAT PIPE Florbal Chodov. Hraje se od 19 hodin v Městské sportovní hale.

old_403.jpg

Krzyžanek o rozdílové trefě: Nemířil jsem. Jen jsem napřáhl

Páté místo na Poháru mistrů přiřknul Mladé Boleslavi obránce Petr Krzyžanek. Jeden ze čtyř letních nováčků v týmu rozhodl v prodloužení zápas proti norským šampionům Slevik IBK (2:1). "Je to pro nás všechny velká úleva. Chtěli jsme vyhrát poslední zápas na Poháru mistrů, abychom se vraceli do Tipsport Superligy s dobrým pocitem," říkal ve videorozhovoru pro WEB TV. Podívejte se!

old_399.jpg

Kapitán Jelínek: Chceme se loučit vítězně

Lídr Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Jelínek po čtvrtfinálovém utkání na Poháru mistrů cítil, že měl jeho tým navíc. "Byl to od nás bojácný výkon," hodnotil prohru 2:6. "Ale chceme se s Pohárem mistrů loučit vítězně," zval fanoušky na zápas o páté místo, který se hraje ve ŠKOENERGO Aréně v sobotu od 21 hodin.