Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2031 až 2040 z celkem 2406 článků.
old_400.jpg

Na Slevik se detailně připravíme, říká kouč Pazdera

Trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera po čtvrtfinálové prohře 2:6 s SV Wiler-Ersigen cítil obrovské zklamání. "Ambice byly jasně dané," říkal ve videorozhovoru. Teď chce bojovat s týmem o páté místo. "Myslím, že motivace nekončit turnaj prohrou je dostatečně velká tak, abychom to zvládli." Proti norským šampionům Slevik IBK se hraje ve ŠKOENERGO Aréně v sobotu od 21 hodin.

old_401.jpg

ŽIVĚ: Sledujte videopřenos ze zápasu o páté místo

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav se loučí s domácím Pohárem mistrů. Od 21.00 hodin hraje ve ŠKOENERGO Aréně zápas o páté místo proti norským šampionům Slevik IBK. Sledujte živě videostream!

old_402.jpg

Vítězné loučení! Boleslav porazila norské mistry

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav obsadil na domácím Poháru mistrů páté místo. V sobotním večerním zápase ve ŠKOENERGO Aréně porazil Slevik IBK 2:1 v prodloužení. Zápas proti šampionům norské ligy rozhodl v čase 60:21 přesilovkovou trefou Petr Krzyžanek.

old_396.jpg

ŽIVĚ: Sledujte videopřenos čtvrtfinále na Poháru mistrů

Velká chvíle týmu Technology Florbal Mladá Boleslav právě nastala. Ve čtvrtfinále Poháru mistrů nastupují proti švýcarským šampionům SV Wiler-Ersigen. Pokud nefandíte přímo ve ŠKO-ENERGO Aréně, můžete sledovat videopřenos. Utkání se hraje od 17 hodin.

old_397.jpg

Mladá Boleslav bude hrát na Poháru mistrů o páté místo

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav na domácím Poháru mistrů vysněnou medaili nezíská. V pátečním podvečerním čtvrtfinále podlehl úřadujícím čtvrtfinálovým šampionům SV Wiler-Ersigen 2:6. Zápas ve ŠKOENERGO Aréně sledovalo vynikajících 1 472 diváků.

old_393.jpg

Pohár mistrů začíná! Čtvrtfinále proti švýcarským šampionům

Vyhlížená chvíle je tady! V mladoboleslavské ŠKOENERGO Aréně v pátek 2. října začíná Pohár mistrů, turnaj nejlepších klubů světa. Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v pátečním čtvrtfinále od 17 hodin nastoupí proti švýcarským mistrům SV Wiler-Ersigen. Určitě buďte u toho!

old_394.jpg

Vstupenky na Pohár mistrů rychle mízí, kupte si je včas!

Neváhejte dlouho! Vstupenky na Pohár mistrů, který začíná v mladoboleslavské ŠKOENERGO Aréně v pátek 2. října, rychle mizí. Například na sobotní, semifinálový den zbývá v předprodeji už jen přibližně 400 lístků.

old_391.jpg

Pazdera: Jsem rád za to, co jsme předvedli před Pohárem mistrů

Těšil ho pondělní výkon i výsledek, ale už směřoval myšlenky k blízké budoucnosti. "Jsem rád za to, co jsme předvedli před Pohárem mistrů," řekl trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera po vítězství 15:1 nad FbŠ Bohemians ve třetím kole Tipsport Superligy.

old_392.jpg

Tomáš Chroust: Dobře jsem se naladil na Pohár mistrů

Nula na kontě vstřelených gólů po dvou kolech Tipsport Superligy trochu znervózňovala Tomáše Chrousta, ale útočník Technology Florbal Mladá Boleslav otevřel svůj sezonní střelecký účet v pravý čas - před Pohárem mistrů. "Dobře jsem se na něj naladil," říkal ve videorozhovoru po pondělním hattricku proti FbŠ Bohemians.