Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2041 až 2050 z celkem 2406 článků.
old_388.jpg

Výhra, jeden den na oddech a v pondělí doma proti Bohemians

Tipsport Superliga vytěží z prodlouženého víkendu maximum. Na sobotní druhé kolo, ve kterém tým Technology Florbal Mladá Boleslav vyhrál 9:6 nad Sokolem Královské Vinohrady, naváže sváteční třetí kolo v pondělí 28. září. Boleslavský tým hraje v Městské sportovní hale od 19 hodin proti FbŠ Bohemians. Půjde o poslední test před Pohárem mistrů.

old_389.jpg

Šestigólový obrat! Junioři mají třetí výhru

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav zůstávají v G2 lize stoprocentní. Ve třetím kole porazili TJ Znojmo Laufen 8:5, když se jim povedl ve třetí třetině šestigólový obrat z 2:5.

old_387.jpg

Sobota na Vinohradech: povinné boleslavské vítězství

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v sobotu zapsal do tabulky očekávané tři body. Ve 2. kole Tipsport Superligy vyhrál v Praze nad Sokolem Královské Vinohrady 9:6. Po polovině zasáhl do utkání také útočník Jakub Bína, v 17 letech poprvé nastoupil v nejvyšší mužské soutěži.

old_386.jpg

Dvojitý návrat: Mladá Boleslav míří na Vinohrady

První venkovní zápas v Tipsport Superlize 2015/2016 a hned s takovým šmrncem! Nováčci v Technology Florbal Mladá Boleslav - trenér Jan Pazdera a útočník Jakub Renčín - se vrátí do míst svého předchozího působiště na Vinohrady. V hale Sokola se hraje v sobotu 26. září od 17 hodin.

old_385.jpg

Vstupenky na Pohár mistrů také ve Florbal Shopu 44

K síti Ticketportal, kde probíhá prodej vstupenek a permanentek na Pohár mistrů 2015 od poloviny dubna, se přidal také mladoboleslavský Florbal Shop 44. Zajistěte si včas své místo ve ŠKOENERGO Aréně i vy! Turnaj se hraje 2. - 4. října.

old_382.jpg

Tadeáš Chroust se vrací se šroubkem: Ještě to není ideální

Tadeáš Chroust je zpět! Útočník Technology Florbal Mladá Boleslav se vrací do hry po opakované zlomenině zánártní kůstky, kterou utrpěl v jarním Superfinále a léto využil k rekonvalescenci. "Ještě to není ideální," říkal po premiéře v Tipsport Superlize 2015/2016 proti SK Bivoj Litvínov (9:2). Podívejte se na všechny odpovědi v žertovné náladě. Třeba o šroubku v noze.

old_384.jpg

Sestřih: nejzajímavější momenty utkání proti Litvínovu

Rychlá přesilovková souhra na jeden dotek po ose Krzyžanek - Jelínek - Tadeáš Chroust, pohotová dorážka Josefa Pluhaře či přesná teč k tyči v podání Jakuba Renčína. Vychutnejte si všechny gólové momenty sobotního utkání 1. kola Tipsport Superligy Technology Florbal Mladá Boleslav - SK Bivoj Litvínov (9:2).

old_381.jpg

Od poloviny jsme zápas herně ovládli, hodnotí trenér Pazdera

Rezervy v produktivitě, jinak ale herní dominance od poloviny zápasu. Tak hodnotil premiéru v Tipsport Superlize 2015/2016 trenér Jan Pazdera. Podívejte se na všechny odpovědi kouče Technology Florbal Mladá Boleslav ve videorozhovoru po utkání proti SK Bivoj Litvínov (9:2).

old_383.jpg

V zahajovacím víkendu G2 ligy byli junioři stoprocentní

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav zahájili G2 ligu 2015/2016 vítězným víkendem! V sobotu přehráli Sokol Pardubice 7:3, v neděli Primátor Náchod 10:3. G2 liga pokračuje už příští víkend, v neděli 27. září od 16 hodin v nové městské sportovné hale nastoupí boleslavský tým proti Znojmu.