Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2051 až 2060 z celkem 2406 článků.
old_378.jpg

Zápasový program v novém! A s heslem na WiFi pro fanoušky

Premiéru Technology Florbal Mladá Boleslav v Tipsport Superlize 2015/2016 fanouškům zpříjemní tištěný zápasový program. První číslo v novém designu bude standardně nabité informacemi, určitě si ho u vstupu do Městské sportovní haly nezapomeňte vyzvednout, k dostání je zdarma. Proti SK Bivoj Litvínov začínáme v 19 hodin!

old_379.jpg

Junioři zahajují G2 ligu doma proti Východočechům

Sezona 2015/2016 se rozjíždí, což platí i pro juniory Technology Florbal Mladá Boleslav. Tým nového hlavního trenéra Petra Kološe zahajuje G2 ligu domácím dvojutkáním proti soupeřům z východu Čech - Pardubicím a Náchodu.

old_380.jpg

Loučení Pavla Boušky a drtivé vítězství nad Litvínovem

Tipsport Superliga 2015/2016 začala! Úřadující vicemistři Technology Florbal Mladá Boleslav v prvním kole porazili nováčka SK Bivoj Litvínov 9:2. Před zaplněným hledištěm Městské sportovní haly patřil slavnostní úvod Pavlu Bouškovi, který se loučil s kariérou.

old_377.jpg

Informace ke vstupenkám a permanentkám 2015/2016

Je to tady! Sezona 2015/2016 začíná, Technology Florbal Mladá Boleslav cílí vysoko v Tipsport Superlize i Poháru České pojišťovny a vy buďte u toho! Projděte si podrobné informace ke vstupenkám a permanentkám.

old_375.jpg

Prezident před novou sezonou: "Všechno" bych vyměnil za titul

Tři, dva, jedna... Už jen poslední dny zbývají do startu Tipsport Superligy 2015/2016. Její předehru obstaralo setkání členů Technology Florbal Mladá Boleslav se zástupci médií v příjemných prostorách nově otevřeného restaurantu La Fourschette. O jakých tématech se mluvilo?

old_373.jpg

Ve středu proti reprezentaci. A pak už extraliga!

Nadešel týden, ve kterém startuje Extraliga florbalu 2015/2016. Ještě před sobotním, zahajovacím utkáním Technology Florbal Mladá Boleslav proti SK Bivoj Litvínov se tým trenéra Jana Pazdery utká s českou reprezentací. Přípravný zápas se hraje ve středu 16. září od 20 hodin v hale ZŠ Kunratice.

old_374.jpg

Propojení historie a ambic. Mladá Boleslav představuje nové logo

Technology Florbal Mladá Boleslav představuje novou tvář. Významné oddílové milníky se propojily s ambicemi klubu, historií města a vzniklo jedinečné logo, s nímž čeští vicemistři na konci tohoto týdne vstoupí do své dvanácté sezony v nejvyšší soutěži.

old_372.jpg

Propojení talentů v praxi: soustředění pro hráče do 23 let

Jsou budoucnostmi mladoboleslavského florbalu. V dorostu, v juniorce, někteří z nich už také v dospělém extraligovém týmu. A teď se spojí v jednu tréninkovou skupinu! Technology Florbal Mladá Boleslav poslední víkend před ostrým startem sezony pořádá unikátní soustředění pro hráče do 23 let!

old_370.jpg

Útočník Natov míří na akci národního týmu do Brna

První reprezentační akce od přestupu do Technology Florbal Mladá Boleslav čeká útočníka Jana Natova. Letní posila ve středu 9. září odjíždí na pětidenní soustředění do Brna, jehož program budou trenéři uzpůsobovat k listopadovému turnaji Euro Floorball Tour na stejném místě.