Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2221 až 2230 z celkem 2406 článků.
old_206.jpg

Kapitán: Vítězství se nerodilo lehce

Při pohledu na výsledek 9:4 jasné vítězství, při pohledu na vývoj zápasu s Otrokovicemi už tolik ne. I kapitán Technology Florbal Mladá Boleslav Petr Novotný ve videorozhovoru pro klubovou WEB TV uznává: "Vítězství se nerodilo lehce." Podobně zrádný zápas čeká i v neděli v Liberci: "Soupeř zase bude dobře bránit." Podívejte se na celé video!

old_207.jpg

Sestřih gólů v zápase proti Otrokovicím

Nejdřív přetahovaná, na závěr pár gólů navíc na vylepšení skóre! Jak se vyvíjel páteční domácí zápas Technology Florbal Mladá Boleslav proti Panthers Otrokovice? Podívejte se na sestřih nejdůležitějších momentů.

old_208.jpg

Boleslav se v Liberci může posunout do čela extraligy

Velká výzva! Technology Florbal Mladá Boleslav může ve 20. kole AutoCont extraligy zamíchat s pořadím na čele. Pokud Mladá Boleslav zvítězí v Liberci, přeskočí dosud vedoucí Tatran Střešovice. Utkání začíná ve Sportovní hale Dukly Liberec v 17.30 hodin.

old_205.jpg

Mládežnické týmy pohledem Aleše Tůmy

Mládežnické kategorie od přípravky po starší žáky má v klubu Florbal MB organizačně a šéftrenérsky na starosti Aleš Tůma. Bývalý extraligový hráč, nyní aktivně zapojen do hraní v mužském B týmu, podává zevrubné hodnocení jednotlivých kategorií v čase tradičního útlumu ligových turnajů, které vždy přichází s nástupem období jarních prázdnin. Jedinými, kteří si nějaké delší zápasové volno příliš neužijí, jsou starší žáci. Ti míří za ligovými turnaji co dva týdny, nejbližší právě teď o valentýnském víkendu na domácí palubovce Městské sportovní haly.

old_201.jpg

Mladá Boleslav hraje doma poprvé od obhajoby poháru

Fanoušci si museli chvíli počkat, ale teď ten okamžik nastává. Technology Florbal MB se představí doma poprvé od obhajoby Poháru České pojišťovny. Trofej si můžete prohlédnout v průběhu pátečního zápasu, duel 19. kola AutoCont extraligy proti Panthers Otrokovice začíná v Městské sportovní hale v 19 hodin.

old_202.jpg

Valentýna oslaví boleslavští strži domácím turnajem

Hned tři mladoboleslavské týmy starších žáků se představí na domácím ligovém turnaji ve valentýnskou sobotu 14. února. V boleslavské Městské sportovní hale odehrají svá další soutěžní střetnutí oba týmy našich stržů, společně s nimi si v extraligové hale "šťouchnou" také starší žáci Florbalové akademie MB.

old_203.jpg

Rozhovor se Salátem v zápasovém programu

Říká o sobě, že je florbalový veterán. Mladá Boleslav je pro Petra Saláta pátou extraligovou štací a v kabině Technology Florbal MB v tomto ohledu 29letý hráč nemá konkurenci. Rozhovor s třetím nejproduktivnějším útočníkem letošní boleslavské sezony naleznete v zápasovém programu k domácímu utkání proti Otrokovicím (pátek 13. února, 19.00, MSH). K dostání bude tradičně zdarma.

old_200.jpg

Technology Florbal MB v anketě Sportovec roku 2014

Také letos Boleslavský deník organizuje anketu o nejúspěšnějšího sportovce v regionu. Technology Florbal MB obhajuje titul z roku 2013 mezi kolektivy a kapitán týmu Petr Novotný mezi jednotlivci. Mladoboleslavský florbalový klub má mnoho zástupců také v letošním ročníku ankety.

old_198.jpg

Změna termínu zápasu 22. kola AutoCont extraligy

Závěrečné domácí utkání Technology Florbal MB v základní části AutoCont extraligy mění svůj termín. Zápas proti 1. SC Vítkovice Oxdog se neodehraje v přímém přenosu ČT sport ve středu 25. února od 18 hodin. Vítkovice přijedou do Městské sportovní haly až v sobotu 28. února, utkání začne v 19 hodin a ČT sport ho vysílat nebude.