Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2241 až 2250 z celkem 2406 článků.
old_187.jpg

Vítězstvím nad Libercem si junioři zajistili play-off

Na začátku dostali dva góly, ale pak už zápas kontrolovali. Junioři Technology Florbal MB v 19. kole G2 ligy vyhráli v Liberci 10:7 a zajistili si tím postup do play-off. Ve zbývajících dvou zápasech základní části budou hrát o co nejlepší výchozí pozici, zatím jsou pátí.

old_186.jpg

Před přestávkou hraje Boleslav na Vinohradech

Měla by to být formalita. Technology Florbal MB v 18. kole AutoCont extraligy nastoupí proti posledním Královským Vinohradům. V hale vinohradského Sokola začíná zápas v neděli v 18 hodin.

old_185.jpg

Rytych a Rittich se utkali na ledě i ve sportovní hale

Brankář Technology Florbal MB David Rytych občas od fanoušků slýchal: "Co jsi to včera předváděl na hokeji v Hradci?" Jeho hokejový skorojmenovec David Rittich z BK Mladá Boleslav zase dostával rady: "Už si rozmysli, co chceš chytat. Obojí se nedá zvládat." Ve čtvrtek se Rytych&Rittich, dvojice, které se podařilo zmást spoustu lidí, setkali.

old_184.jpg

Jsem rád, že se nám leden povedl, ohlíží se Kadlec

Šest zápasů v osmnácti dnech, z toho poslední tři venku a přes tisíc kilometrů na cestách. Pro Technology Florbal MB začal rok 2015 náročným programem, teprve nyní hráči absolvují týden pouze s jedním zápasem, takže se v kalendáři objevuje čas na trénink. "Osobně jsem se na leden hodně těšil," říká v rozhovoru obránce Tomáš Kadlec.

old_181.jpg

Junioři porazili druhé Vítkovice

Cenné vítězství si v 18. kole G2 ligy připsali junioři Technology Florbal MB. V Městské sportovní hale porazili druhé Vítkovice 4:3 a tři kola před koncem základní části se výrazně přibližili postupu do play-off. Zbývající tři zápasy odehrají v Liberci, na Tatranu a v Ústí nad Labem.

old_182.jpg

Silné týmy porážíme a proti slabším ztrácíme, mrzí Kološe

Návrat do AutoCont extraligy po pohárovém triumfu se nepovedl. Výsledkově, ani výkonnostně. Mladá Boleslav prohrála v Pardubicích 5:6 po nájezdech. “Pod dojmem vítězství v poháru a relativně slabšího soupeře nám možná trochu chyběla motivace, ale to se nesmí stávat. V hlavách jsme se nepřipravili dobře,” konstatoval univerzál Technology Florbal MB Petr Kološ.

old_178.jpg

Pohárový vítěz míří na extraligu do Pardubic

Minulou neděli v Plzni, v úterý v Opavě a teď v sobotu v Pardubicích. Stovky kilometrů na cestách rychle přibývají, stejně tak úspěchy a body do extraligové tabulky. O další zabojují hráči Technology Florbal MB na východě Čech, v pardubické sportovní hale Dašická začne zápas 17. kola AutoCont extraligy v sobotu v 18 hodin.

old_179.jpg

Junioři zahájili víkend prohrou s Ostravou

Poslední domácí dvojzápas v základní části G2 ligy začal pro boleslavské juniory prohrou. V Městské sportovní hale podehli Ostravě 4:6, hosté si téměř celý zápas udržovali náskok. Mladoboleslavskému týmu se nevydařila především druhá třetina, ve které nevyužil ani přesilovku 5 na 3.

old_180.jpg

Nájezdy rozhodovaly i v Pardubicích, domácí vyhráli v osmé sérii

Nájezdy tento týden pronásledují Technology Florbal MB. Zatímco v úterý boleslavský tým závěrečné drama v Opavě při finále Poháru České pojišťovny proti Brnu zvládl, v Pardubicích v 17. kole AutoCont extraligy nikoliv. O výhře domácích 6:5 po nájezdech rozhodl až v osmé sérii Jakub Burian.

old_177.jpg

Trenér po triumfu: Těší mě týmové odhodlání

Jak viděl a prožíval vývoj finále Poháru České pojišťovny trenér pozdějších vítězů? WEB TV přináší obsáhlý videorozhovor s Janem Zahalkou. "Těší mě týmové odhodlání a síla. Takhle vznikají velké výhry a velké týmy," narážel na závěrečné minuty.