Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2231 až 2240 z celkem 2406 článků.
old_199.jpg

Tomáš Novák se blýskl osmi body v zápase béčka

Další zápasový víkend má za sebou béčko v divizi B. Hodně vidět byl obránce Tomáš Novák, který si v době reprezentační pauzy zahrál v nižší soutěži a v sobotu proti rezervě Kladna přispěl osmi body (5+3) k výhře 9:7. O den později boleslavská rezerva v Kunraticích prohrála 7:14 s Wizards Praha. V obou zápasech hrál i další áčkař Jaromír Ekl a dohromady nastřílel tři góly.

old_197.jpg

Kondiční trenér: Pracujeme na fyzičce, chceme mít dlouhou sezonu

Dvoutýdenní extraligová pauza = parketa pro Martina Vokouna. Kondiční trenér Technology Florbal MB využívá přestávku v jinak nabitém programu k práci na kondici hráčů. "V obou dvou týdnech i při herních trénincích směřujeme přípravu ke kondici," říká Vokoun.

old_195.jpg

Rytych a Rittich v reportáži iSport TV

Je těžší chytat florbal, nebo hokej? A jaké nástrahy plynou z toho, že se v jednom městě sešli florbalový brankář David Rytych a hokejový gólman David Rittich? Podívejte se na zajímavou reportáž iSport TV, webové televize deníku Sport, která se točila předminulý týden kombinovaně ve ŠKOENERGO Aréně i Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_193.jpg

Přípravka před pauzou - tři vysoké výhry a prohra v derby s FA

Jarní prázdniny s sebou každoročně přináší delší ligovou přestávku, v případě přípravky jsou to letos celé dva měsíce. Prckové je vyplní občasnou přípravnou akcí. Poslední turnaj před přestávkou odehráli naši nejmenší v Benešově koncem ledna. Akce ve znamení tří vysokých výher a jedné těsné prohry nad městským rivalem.

old_194.jpg

Kombinovaný boleslavský tým porazil juniorskou reprezentaci

Florbalisté Mladé Boleslavi v pátek večer odehráli přípravné utkání proti reprezentaci do 19 let, která se chystá na jarní mistrovství světa. Tým Technology Florbal MB se ve sportovním areálu v Hostivici-Břvi představil v kombinované sestavě a nad juniory zvítězil 6:4.

old_190.jpg

Boleslav odehraje přípravný zápas proti reprezentaci do 19 let

Dvoutýdenní extraligová přestávka nebude mít v případě Technology Florbal MB čistě tréninkovou výplň. Mladá Boleslav v pátek 6. února od 19.30 hodin odehraje přípravný zápas proti reprezentaci do 19 let. Dějištěm utkání bude Hostivice na Praze-západ.

old_191.jpg

Zodpovědný výkon a výhra mužů B na Chodově

Mužský B tým odehrál v neděli 1. února zápas 16. kola své divizní soutěže. Po delší době se béčkaři uchýlili k zodpovědné hře, počínaje dobrým výkonem brankáře Bárty, přes kvalitní obrannou činnost, až po produktivního nedělního střelce Viktora Hostinského, ten den jediného svého druhu v boleslavském dresu. Ostatní i ve vyložených gólových příležitostech selhali, proto bylo konečné vítězné skóre pouze rozdílem jedné branky.

old_192.jpg

Starší žáci jako noc a den

V sobotu 31. ledna zasáhly do ligové hry oba týmy starších žáků. Každý se zcela opačným výsledkem. Zatímco A tým všechny tři své zápasy prohrál a poroučel se do nižšího koše prolínacího systému soutěže, tým B svůj turnaj naopak opanoval a stoupá výše. Na příštím turnaji by se paradoxně měly oba dva týmy potkat společně v koši D.

old_189.jpg

Je dobře, že to brácha prolomil, říká Tomáš Chroust

Dvojitou radost měl po nedělní výhře 9:2 nad Královskými Vinohrady útočník Tomáš Chroust. Sám nastřílel hattrick, navíc pomohl ke gólu i bratrovi Tadeášovi, pro kterého to byla první trefa od nedávného zranění. "Je dobře, že to konečně prolomil," říkal Tomáš Chroust po očekávaném vítězství nad posledním týmem tabulky AutoCont extraligy.

old_188.jpg

Splněná povinnost. Devět gólů do vinohradské sítě

Měla to být formalita a opravdu byla. Mladá Boleslav v 18. kole AutoCont extraligy zvítězila v hale Sokola Královské Vinohrady 9:2 a proti poslednímu týmu tabulky si vylepšila skóre. Útočník Technology Florbal MB Tomáš Chroust nastřílel hattrick.