Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2261 až 2270 z celkem 2406 článků.
old_166.jpg

Béčko proti Nymburku nenavázalo na sobotní výhru

Béčko nenavázalo na sobotní výhru 10:4 nad Startem98 B a v neděli v Městské sportovní hale podlehlo Nymburku 5:9. Domácí tým v první třetině dotáhl ztrátu z 0:3 na 3:3, ale pak mu zápas stejně utekl.

old_167.jpg

Kapitán Novotný: Góly mi pomohou k chuti do tréninku

Dva zápasy rozkoukával, ve třetím už střelecky řádil! Boleslavský kapitán Petr Novotný brzy po návratu z marodky ukázal gólovou formu, v Plzni přispěl třemi trefami k vítězství 9:2 nad Spartou.

old_163.jpg

Dobývání divokého západu. Boleslav v neděli hraje v Plzni

Netradičním směrem v neděli vyrazí hráči Technology Florbal MB. Utkání 16. kola AutoCont extraligy proti Spartě se totiž nehraje na Podvinném mlýně, ale na neutrálním hřišti v Plzni v rámci speciální akce Dobývání divokého západu.

old_164.jpg

Béčko zahájilo nový rok desítkou

První zápas v roce 2015 už má za sebou také béčko. V domácím utkání divize B bylo proti Startu98 B po celý zápas jasně lepším týmem a zvítězilo 10:4. Třemi góly se blýskl Jakub Michal, na tři branky nahrál Jaromír Ekl.

old_161.jpg

Tatranu jsem nikdy předtím gól nedal, radoval se Ludvík

Možná trochu překvapivě, ale naprosto zaslouženě si titul nejlepšího domácího hráče ve čtvrtečním utkání proti Tatranu Střešovice si vysloužil útočník Daniel Ludvík. K vynikajícímu výkonu přidal i jednu branku. "Mám hroznou radost. Tatranu jsem nikdy předtím gól nedal," radoval se po výhře 7:6 před kamerou WEB TV.

old_162.jpg

Technology Florbal MB na setkání s ministrem Chládkem

Ministr školství Marcel Chládek v pátek navštívil Mladou Boleslav a u této příležitosti se na hodinu sešel také se zástupci místních elitních sportovních klubů Technology Florbal MB, FK Mladá Boleslav, BK Mladá Boleslav a Slovanky Mladá Boleslav.

old_160.jpg

Blíž prvnímu místu. Boleslav porazila Tatran

Byla to reklama na florbal. Mladá Boleslav a Střešovice ve čtvrteční dohrávce 14. kola AutoCont extraligy sehrály parádní atraktivní zápas, tři body za výhru 7:6 zůstaly v Městské sportovní hale. Technology Florbal MB tak ztrácí na první Tatran už jen čtyři body.

old_159.jpg

Souboj nejlepších: Technology vs. Tatran!

Nastává čas očekávané bitvy. Bitvy letošních nejúspěšnějších extraligových klubů. Technology Florbal MB ve čtvrtek 15. ledna od 20 hodin v Městské sportovní hale hostí Tatran Omlux Střešovice. Vedoucí tým AutoCont extraligy přijede na hřiště druhého.

old_158.jpg

Pojeďte do Opavy na finále Poháru České pojišťovny!

Technology Florbal MB v úterý 20. ledna čeká finálový zápas Poháru České pojišťovny v Opavě proti itelligence Bulldogs Brno a vy můžete být u toho! Boleslavský klub pro své příznivce vypraví zdarma autobusový zájezd, každý fanoušek obdrží také vstupenku.

old_156.jpg

Kapitán Novotný: Jsem rád, že jsem zpátky na hřišti

Jedenáct extraligových zápasů vynechal kapitán Petr Novotný kvůli problémům s kolenem. Do sestavy Technology Florbal MB se vrátil v sobotním utkání proti Ostravě. "Jsem rád, že jsem zpátky na hřišti," řekl během rozhovoru pro WEB TV. Podívejte se na všechny odpovědi.