Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2251 až 2260 z celkem 2406 článků.
old_175.jpg

Inspirováni áčkem porazili elévové v turnajovém finále Tatran

Ve čtvrtek 15. ledna porazilo naše mužské áčko v extraligovém duelu Tatran Střešovice 7:6, v sobotu 17. ledna jej napodobili elévové, kteří soupeře stejného jména zdolali ve finále nejvyššího koše své soutěže 6:5 po samostatných nájezdech.

old_176.jpg

Hrdina Výtisk: Byl jsem rozklepaný jako ratlík

Jak se Jakub Výtisk cítil před finálovými nájezdy? Co s ním dělaly časové prodlevy mezi každým nájezdem? A proč se bezprostředně pár vteřin po triumfu ani neradoval? Podívejte se na klubovou WEB TV, která přináší videorozhovor s hrdinou Poháru České pojišťovny.

old_169.jpg

Tým Technology Florbal MB dorazil do Opavy

Florbalisté Mladé Boleslavi už mají za sebou náročný přesun na finále Poháru České pojišťovny. Po pondělní večerní cestě se zastávkou v Litomyšli se ubytovali ve Wellness Hotelu v Opavě, který sousedí se Sportovní víceúčelovou halou, kde v úterý pohárová soutěž vyvrcholí. Podívejte se na fotogalerii z cesty.

old_171.jpg

Mladší žáci poprvé okusí zápasy v nejvyšším koši

Mladší žáci budou mít v sobotu 24. ledna možnost si poprvé v letošní sezóně zahrát ligový turnaj v nejvyšším výkonnostním koši (A) regionu Praha + Střední Čechy. Postup do něj si kluci vybojovali na předchozím turnaji v sobotu 10.1., na kterém ve skupině nezaváhali proti dvěma silným soupeřům a až v dramatickém finále nestačili na boleslavskou Florbalovou akademii.

old_172.jpg

Mladá Boleslav obhájila Pohár České pojišťovny!

Vyhrát je těžké, obhájit ještě těžší! Ale Mladá Boleslav to dokázala! Znovu jí patří Pohár České pojišťovny! Ve finále v Opavě porazila po velkém drama Bulldogs Brno 5:4 po nájezdech. V zápase ani jednou nevedla, na 4:4 vyrovnala pouhých jedenáct vteřin před koncem základní hrací doby, a pak strhla finále v závěrečných nájezdech.

old_173.jpg

Ostrostřelce z přípravky čeká derby proti FA MB

Tým přípravky odehrál první turnaj nového roku s dvěma zásadně odlišnými pocity. Ve třech utkáních své soupeře naši prckové přestříleli, z toho ve dvou s velmi výraznou převahou, na druhou stranu se museli také psychicky vypořádat s druhou prohrou v sezóně. Nyní se těší na další ligový turnaj, v neděli 25. ledna v Benešově.

old_168.jpg

Boleslav míří do Opavy na finále Poháru České pojišťovny

K obhajobě Poháru České pojišťovny zbývá poslední krok. Ten nejtěžší. Technology Florbal MB v úterý 20. ledna čeká finále na neutrálním hřišti v Opavě. V tamní víceúčelové sportovní hale Mladou Boleslav vyzve itelligence Bulldogs Brno. Hraje se od 20.15 hodin, do Opavy dorazí autobus s mladoboleslavskými příznivci, finále vysílá ČT Sport.

old_165.jpg

Boleslav v Plzni nastřílela Spartě devět gólů!

Jasné vítězství! Florbalisté Mladé Boleslavi ovládli Dobývání divokého západu, na které si je do Plzně pozvala Sparta. Velký podíl na vítězství Technology Florbal MB 9:2 měl kapitán Petr Novotný, který ve třetím zápase po návratu z marodky nastřílel hattrick. Boleslavi se tak povedla generálka před úterním finále Poháru České pojišťovny v Opavě.