Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2271 až 2280 z celkem 2406 článků.
old_157.jpg

Junioři ve třetí třetině neudrželi nadějné vedení

Junioři Technology Florbal MB v 17. kole G2 ligy prohráli 4:5 s Chodově. Hosté na Jižním Městě vstupovali do třetí třetiny vstupovali s nadějným vedením 3:0, ale hned na jejím začátku schytali dva tresty v rychlém sledu a dva přesilovkové góly nastartovaly Chodov k obratu.

old_153.jpg

Trenér dorostenců Kološ: Kluky florbal baví

Hlavní povely u dorosteneckého týmu od této sezony vydává trenér Petr Kološ, univerzál extraligového áčka. „Pokud vezmeme v úvahu různé faktory, které ovlivňují hru, můžeme hodnotit dosavadní průběh dorostenecké sezony pozitivně,“ říká před nedělním domácím dvojzápasem proti Bohemians (10.00) a Bučis Teamu (14.30). Utkání se hrají ve sportovní hale Gymnázia Dr. Josefa Pekaře.

old_154.jpg

S navrátilci v sestavě Boleslav porazila Ostravu

Tři body plus dva návraty. Florbalisté Mladé Boleslavi do domácího zápasu 15. kola AutoCont extraligy proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava nasadili i kapitána Petra Novotného a reprezentanta Tadeáše Chrousta, kteří v minulých měsících chyběli ze zdravotních důvodů. Navrátilci pomohli k výhře 7:3. Dva góly Technology Florbal MB vstřelil Martin Rožnovják. Utkání sledovala skvělá návštěva, do Městské sportovní haly přišlo 515 diváků.

old_155.jpg

Junioři odvezli z Náchoda dva body

Důležitý víkend proti týmům, které se nachází v tabulce pod Mladou Boleslaví, rozehráli junioři v Náchodu. Ze hřiště nováčka G2 ligy odvezli dva body za výhru 7:6 v prodloužení. V neděli ve 14 hodin nastoupí na Jižním Městě proti Chodovu.

old_151.jpg

V našich silách je čtvrté místo, říká trenér juniorů

Kromě AutoCont extraligy se do druhé poloviny základní části dávno přehoupla i G2 liga juniorů. Před vyřazovací částí zbývá šest kol a mladoboleslavský tým drží páté místo s jednobodovou ztrátou na čtvrtou Spartu a šestibodovým náskokem na deváté Ústí nad Labem. V sobotu od 17 hodin junioři hrají v Náchodu, o den později v Praze ve 14 hodin rozehrají zápas proti Chodovu.

old_152.jpg

Odveta za listopad: Boleslav hostí Ostravu

Za poslední dobu je to nejspíš nejzrádnější mladoboleslavský soupeř. Technology Florbal MB v 15. kole AutoCont extraligy nastoupí v Městské sportovní hale proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, hraje se v sobotu 10. ledna od 19 hodin.

old_149.jpg

Čtyřgólový obrat ve třetí třetině! Boleslav je ve finále

K obhajobě Poháru České pojišťovny zbývá jediný krok! Mladá Boleslav v semifinále vyřadila pražský Chodov, po čtyřgólovém obratu z 1:3 zvítězila 5:3 a úspěšně zahájila éru pod novým názvem Technology Florbal MB. Finále proti Brnu se hraje v úterý 20. ledna na neutrální půdě v Opavě.

old_150.jpg

Křenek o nájezdu: Občas chytnu křeč. S novou hokejkou to střílí

Trestné střílení = jasná parketa pro Jiřího Curneyho? Ne vždycky. Ve středečním semifinálovém utkání Poháru České pojišťovny proti Chodovu si vzal míček Radim Křenek a trefil postupový gól. "S Jirkou jsme se o tom bavili. Kdyby chtěl jet, samozřejmě bych mu dal přednost," prozrazuje v rozhovoru pro WEB TV a zmiňuje i svou nájezdovou formu, kterou si přenesl z pondělního tréninku: "Občas chytnu křeč. S novou hokejkou to střílí."

old_145.jpg

Šuman: Organizace Poháru mistrů musí začít každým dnem

Velká pocta, ale také závazek. Přidělení pořadatelství Poháru mistrů 2015 s sebou přináší břemeno zodpovědnosti pro Technology Florbal MB, teď je na řadě několikaměsíční fáze příprav. Proč se turnaj šampionů nejlepších klubových soutěží po čtyřech letech vrací do Mladé Boleslavi? Na úterní tiskové konferenci o tom rozsáhle hovořil prezident České florbalové unie Filip Šuman.

old_146.jpg

Jsme zkušenější, říká prezident klubu před Pohárem mistrů 2015

Klubová WEB TV přináší rozhovor s prezidentem Technology Florbal MB Josefem Volfem z úterní tiskové konference u příležitosti představení nového generálního partnera a plánů k Poháru mistrů 2015. "Jsme zkušenější a schopní uspořádat turnaj ještě lépe než v roce 2011," říká. Podívejte se na celý rozhovor.