Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2281 až 2290 z celkem 2406 článků.
old_147.jpg

Přípravka vyhrává a na úvod nového roku míří do Kladna

Týmu přípravky se první polovina sezóny velmi vydařila. Ze šestnácti ligových utkání pouze jedna prohra a jedna remíza, zbytek výhry. V nich se navíc mohli kluci mnohokrát gólově zaradovat a týmově se poplácat. Nový kalendářní rok, a tedy druhou polovinu sezóny, přípravka zahájí v neděli 11. ledna turnajem v Kladně.

old_143.jpg

Novým generálním partnerem se stala společnost Technology

Mladoboleslavský florbalový oddíl vstupuje do kalendářního roku 2015 s novým generálním partnerem a tím pádem i názvem. Po pěti letech střídá BILLY BOY na pozici titulárního partnera společnost Technology, s. r. o. Všechny kategorie proto nově budou hájit název Technology Florbal MB.

old_144.jpg

Mlži zahájí nový rok zápasy proti Chodovu a Kladnu

Mladší žáci v sobotu 10. ledna zamíří na další ligový turnaj výkonnostního koše B. Po předchozí zkušenosti, a po zisku třetího místa na prosincovém turnaji, s cílem bojovat o postup do koše nejvyššího, minimálně však určitě béčko udržet i pro další turnaj.

old_142.jpg

Souboj posledních pohárových vítězů: Boleslav vs. Chodov!

Pokud by se měřila úspěšnost v posledních dvou letech, jde o předčasné finále. Ale do něj ještě jeden krok zbývá! Ve středu 7. ledna se v mladoboleslavské Městské sportovní hale hraje semifinále Poháru České pojišťovny. Domácí obhájci loňské trofeje od 20 hodin hostí TJ JM FAT PIPE Chodov, vítěze z roku 2013.

old_141.jpg

Rok 2015 začne zostra! Třemi domácími zápasy

Žádný čas na dlouhé rozkoukávání v novém roce. Leden 2015 odstartuje pro florbalisty Mladé Boleslavi v rychlém zápasovém tempu - třemi domácími zápasy. Pokaždé půjde v Městské sportovní hale o hodně!

old_139.jpg

Pohár mistrů se v říjnu 2015 vrátí do Mladé Boleslavi!

Úžasná předvánoční zpráva pro příznivce mladoboleslavského florbalu! Po čtyřech letech bude klub znovu spolupořádat Pohár mistrů. Šampioni elitních florbalových soutěží v kategorii mužů a žen proti sobě nastoupí v říjnu 2015 na zimním stadionu v Mladé Boleslavi.

old_137.jpg

Po špatném úvodu Boleslav zabrala, ale body nemá

Náročné předvánoční období nemá šťastný konec. Mladá Boleslav ve 13. kole AutoCont extraligy prohrála na Děkance s FbŠ Bohemians 5:7. Důležitá byla úvodní jedenáctiminutovka, během které hosté dostali čtyři góly. Boleslav dokázala srovnat na 5:5, ale v závěru o body přišla.

old_138.jpg

Šestibodový víkend juniorů, porazili i Havířov

Junioři se po posledním hracím víkendu v tomto kalendářním roce posunuli na páté místo G2 ligy, polepšili si díky dvěma výhrám. Po sobotním vítězství 9:5 nad Brnem splnili povinnost o den později a beznadějně poslední Havířov porazili 5:2.