Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2301 až 2310 z celkem 2406 článků.
old_127.jpg

Mlži se připravují a těší na derby

Na derby s boleslavskou Florbalovou akademií, s týmem, se kterým se dobře znají ze vzájemných tréninkových utkání. To první ostré ligové měření sil v letošní sezóně proběhne v sobotu 13. prosince v pražské hale ZŠ Zeleneč od 11:00. V tu chvíli budou mít BILLY BOYs za sebou již úvodní turnajový duel proti Floorball Club Falcon (9:40).

old_124.jpg

Junioři v úplném závěru ztratili zápas proti Spartě

Zápas s bláznivým závěrem odehráli junioři ve 13. kole G2 ligy. Na Spartě v 58. minutě vedli 4:3, za minutu prohrávali 4:5, v čase 59:23 srovnali, ale body stejně nemají. V čase 59:59 totiž strhl výhru 6:5 na stranu Sparty domácí Kabele. Ve vyrovnaném středu tabulky tak boleslavští junioři klesli na sedmé místo.

old_122.jpg

Junioři proti Bohemians překvapení nezopakovali

Junioři ve 12. kole G2 ligy nenavázali na překvapení z úvodu sezony, kdy doma obrali favorizované Bohemians o dva body po výhře 7:6 v prodloužení. V sobotní venkovní odvetě prohráli drtivě 6:16. V neděli hrají znovu v Praze, od 18 hodin na Barrandově proti Spartě.

old_123.jpg

FOTO: Jelínek a Curney na MS proti Norsku

Mistrovství světa ve švédském Göteborgu zahájila česká reprezentace proti Norsku i se dvěma hráči Mladé Boleslavi. Jan Jelínek v obraně odehrál celé utkání, Jiří Curney při premiérovém startu na světovém šampionátu dokonce pomohl gólem k výhře 7:6. Podívejte se, jak boleslavské hráče zachytil fotoreportér ceskyflorbal.cz Martin Flousek.

old_121.jpg

Dvojrozhovor s reprezentanty: Nervozitu necítíme

Den před prvním českým zápasem na mistrovství světa ve Švédsku posílají reprezentanti z mladoboleslavského klubu bezprostřední dojmy přímo z Göteborgu. "Nervozita přijde možná až před zápasem," shodují se Jiří Curney a Jan Jelínek.

old_120.jpg

Z Boleslavi letí na MS i reportér Radiožurnálu

Hned trojnásobné zastoupení bude mít mladoboleslavský florbal na mistrovství světa ve švédském Göteborgu. K hráčské dvojici Jan Jelínek, Jiří Curney se přidává i rozhlasový reportér Radiožurnálu Pavel Petr, který je také hlasatelem na našich extraligových zápasech.

old_118.jpg

Starší žáci v závěru roku

S výhledem prvního prosincového víkendu budou týmy starších žáků zbrojit na závěrečný ligový turnaj v kalendářním roce 2014. V sobotu 6.12. jede A tým do nafukovačky v pražských Radlicích, tým B ve stejný den rovněž do Prahy, hala VŠE. Předchozí turnaj odehrály oba týmy stržů v sobotu 22. listopadu a dařilo se jim střídavě úspěšně.

old_119.jpg

Béčko v polovině: šest výher, pět proher

Víkendový program zakončil první polovinu základní části Divize B, které se účastní i boleslavské béčko. Na sobotní výhru 8:6 nad Sokolem Kobylisy tým nedokázal navázat o den později, kdy podlehl pražským Panthers 7:8. Do obou domácích zápasů naskočil áčkař Tomáš Novák, v neděli si zahrál i Jaromír Ekl. Do druhé poloviny základní části tak půjde béčko s bilancí šesti výher a pěti proher.

old_116.jpg

Změny v rozpisu AutoCont extraligy

V rozpisu zápasů BILLY BOY Florbal MB v AutoCont extralize došlo ke dvěma úpravám. Domácí utkání 14. kola proti Tatranu Střešovice se nebude hrát v původním termínu 3. ledna od 19 hodin, ale bylo přeloženo na čtvrtek 15. ledna se začátkem ve 20 hodin v Městské sportovní hale. "Vyšli jsme v tomto směru vstříc Tatranu, který nás požádal o změnu termínu," řekl generální manažer boleslavského klubu Tomáš Pacák.

old_117.jpg

O víkendu můžete podpořit béčko i dorost

V AutoCont extralize sice odstartovala reprezentační přestávka, ale to nutně neznamená, že musíte být ochuzeni o klubový florbal. O víkendu 29. a 30. listopadu můžete v boleslavském prostředí podpořit béčko i dorostence.