Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2291 až 2300 z celkem 2406 článků.
old_134.jpg

Těžký návrat do extraligy, shodli se reprezentanti

Nájezdy proti Brnu se teprve blížily ke konci, ale u připraveného stolu v rohu Městské sportovní haly už stáli první zájemci o podpis bronzových medailistů z MS. Jan Jelínek a Jiří Curney se fotili, podepisovali, kreslili, zkrátka plnili všechna přání fanoušků. Jak autogramiáda probíhala a co oba reprezentanti řekli po návratu do zápasového kolotoče AutoCont extraligy? Podívejte se na video.

old_136.jpg

Odplata za áčko: junioři porazili Brno

Přesně 24 hodin po áčku nastoupili proti Brnu také junioři. Ve 14. kole G2 ligy zvítězili 9:5 a ve vyrovnaném středu tabulky o dva body přeskočili soupeře. Druhý víkendový zápas hrají v neděli od 10 hodin proti Havířovu, opět v Městské sportovní hale.

old_133.jpg

Boleslavskou domácí neporazitelnost zrušilo Brno

Brno = kat. Bulldogs v této sezoně ukončili už dvě úspěšné mladoboleslavské série. Pátečním vítězstvím 5:4 po nájezdech narušili letošní domácí neporazitelnost v Městské sportovní hale a navázali na říjnový vzájemný zápas, ve kterém jako první připravili Mladou Boleslav o bod (tehdy 5:4 v prodloužení pro hosty). Navzdory předvánoční domácí ztrátě Boleslav o bod snížila náskok vedoucího Tatranu.

old_132.jpg

V pátek na extraligu a pro podpis bronzových medailistů z MS!

Na 25 dnů se odmlčela AutoCont extraliga, do Mladé Boleslavi se vrací v pátek 19. prosince. V posledním domácím předvánočním utkání do Městské sportovní haly přijede itelligence Bulldogs Brno. Zápas začíná v 19 hodin, po jeho skončení se můžete těšit na autogramiádu bronzových medailistů z MS Jana Jelínka a Jiřího Curneyho.

old_131.jpg

FOTO: Jak Jelínek, Curney a spol. vybojovali bronz na MS

Nezapomenutelný moment. Bronzová radost. Čeští reprezentanti včetně Jana Jelínka a Jiřího Curneyho na mistrovství světa ve švédském Göteborgu vybojovali bronzové medaile. Prohlédněte si snímky, které v závěrečném utkání o třetí místo proti Švýcarsku (4:3) pořídil fotoreportér ceskyflorbal.cz Martin Flousek.

old_130.jpg

Trenér jako expert ČT: Nejvíc mě baví elektronická tužka

Mistrovství světa přerušilo AutoCont extraligu přesně v polovině základní části, což je ideální moment k hodnocení. Trenér Jan Zahalka v rozhovoru mluví o důležitých dosavadních momentech boleslavské sezony a také o současném angažmá na ČT sport, kde během českých zápasů na mistrovství světa působí jako expert ve studiu.

old_128.jpg

Zdařilá premiéra elévů v nejvyšším koši

V sobotu 6. prosince absolvovali elévové svou letošní premiéru v nejvyšším koši (A) své prolínací soutěže. A nedařilo se jim vůbec špatně. Ve dvou utkáních ze tří byli blízko výhře, teprve až závěrečný duel proti Tatranu přinesl jednoznačnější průběh a také konečný výsledek.

old_129.jpg

Jelínek: Každý další zápas bude těžký

Českou kanonádu 12:2 v závěrečném zápase základní skupiny proti Estonsku z obrany jako obvykle spolehlivě jistil Jan Jelínek. Boleslavský obránce a reprezentační kapitán pak hodnotil celý dosavadní vývoj na mistrovství světa pro Radiožurnál.

old_125.jpg

Přípravka a elévové na turnaji v Liberci

Poslední listopadovou sobotu se naše týmy přípravky a elévů zúčastnily neligového turnaje v liberecké hale ZŠ Dobiášova. Pod jednou střechou na třech malých hřištích proběhla dopolední klání v kategoriích přípravka, elévové a mladší žáci.

old_126.jpg

Proměněný nájezd a nahrávka. Curney pomohl proti Švýcarsku

Nejdřív krásným lehkým obloučkem proměnil trestné střílení, pak přihrál na vyrovnávací gól Matěje Jendrišáka (byť asistence v oficiálních statistikách chybí). Boleslavský útočník Jiří Curney byl ústřední postavou pondělního zápasu, ve kterém česká reprezentace remizovala se Švýcarskem 2:2. "Bod bereme," řekl Curney v Göteborgu v pozápasovém rozhovoru pro Radiožurnál.