Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2321 až 2330 z celkem 2406 článků.
old_101.jpg

Gól bych dal i s násadou od koštěte

Přes den pohoda doma, večer pohoda na hřišti. Tomáš Chroust měl výrazný podíl na pohárové výhře 7:6 v prodloužení nad Tatranem - nastřílel čtyři góly a na jeden přihrál. "Udělal jsem si volno - kouknul na tři filmy, byl jsem v posteli, jenom jedl a odpočíval. Gól bych dal i s násadou od koštěte," vyprávěl ve videorozhovoru. Podívejte se sami!

old_102.jpg

Mladší žáci nadále bez prohry

Mladší žáci v letošní sezóně dosud nepoznali hořkost porážky a vytrvale stoupají vzhůru prolínacím systémem výkonnostních košů své soutěže. ​Na zatím posledním ligovém turnaji v sobotu 15. listopadu poznali sílu jejich kombinační hry týmy Sokol Královské Vinohrady (2:0), Floorball Club Falcon (6:1) a v turnajovém finále také FBC Kladno (4:1).

old_103.jpg

Přípravka naznačila áčku, jak na Tatran

Ve sváteční listopadové pondělí si přípravka na své konto připsala další turnajový zářez. A tentokrát opět bez prohry. V nafukovačce v pražských Radlicích na úvod turnaje sehráli naši nejmenší remízovou bitvu s domácími FbC Panthers (3:3). Poté již následovaly tři vítězné duely s pořádnou dávkou gólové radosti – FBC Start98 Kunratice B 12:2, Athletics Praha Černý Most 8:6 a na závěr Tatran Střešovice 14:4.

old_99.jpg

Souboj o pohárový postup: Boleslav proti Tatranu

Čtvrtfinálová skupina A Poháru České pojišťovny nemohla mít atraktivnější tečku. O postupujícím se rozhodne až ve čtvrtečním závěrečném utkání. Do mladoboleslavské Městské sportovní haly přijede Tatran Střešovice, hraje se od 20 hodin. Vítěz postoupí mezi čtyři nejlepší.

old_100.jpg

Vítězné drama! V prodloužení trefil postup Fojta

Cesta za obhajobou Poháru České pojišťovny může pokračovat! Mladá Boleslav v rozhodujícím utkání čtvrtfinálové skupiny zvítězila nad Tatranem Střešovice 7:6 v prodloužení. Dramatický zápis nabídl několik obratů - domácí vedli 3:0, prohrávali 3:4 a 5:6, ale nakonec v nastavení rozhodl útočník Fojta. V semifinále Mladá Boleslav narazí na Chodov, termín zápasu bude upřesněn.

old_97.jpg

Proti Tatranu ukážeme pěkný florbal, říká Pluhař

Pro první extraligovou trefu v této sezoně si obránce Josef Pluhař doběhl proti Pardubicím v oslabení. "Doufám, že se do oslabení dostávat nebudeme, ale když bude šance, rád přidám další gól," odhaluje plány ve videorozhovoru a těší se na čtvrteční rozhodující čtvrtfinálové utkání Poháru České pojišťovny proti Tatranu Střešovice (čtvrtek, 20.00, MSH Mladá Boleslav): "Věřím, že ukážeme pěkný florbal!"

old_98.jpg

SESTŘIH: Podívejte se na výhru nad Pardubicemi

Klubová WEB TV přináší sestřih domácího utkání 10. kola AutoCont extraligy BILLY BOY Florbal MB - Sokol Pardubice (10:3). Prohlédněte si zásadní momenty zápasu včetně všech gólů.

old_96.jpg

Výtisk vychytal výhru i v cizím dresu

Na zádech číslo 15, pod ním jmenovka Daniela Körbera a v dresu Jakub Výtisk... Že tu něco nesedí? "Vlastní dres jsem si zapomněl doma," vysvětloval brankář Jakub Výtisk, proč odchytal pondělní zápas proti Sokolu Pardubice ve vypůjčeném dresu. Podívejte se na všechny odpovědi ve videu.

old_92.jpg

Domácí trojboj začíná, stáhněte si volnou vstupenku

Pardubice, Tatran Střešovice, Sparta. Tři soupeři během osmi dnů v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi. Trojboj začíná na sváteční pondělí 17. listopadu v 19 hodin. Volnou vstupenku na utkání 10. kola AutoCont extraligy si můžete stáhnout zde.

old_93.jpg

Béčko má z víkendu tři body

Osmým a devátým kolem o víkendu pokračovala divize B, které se účastní mladoboleslavské béčko. Na sobotní výhru 5:3 v Kutné Hoře tým nedokázal navázal o den později, kdy podlehl rezervě Královských Vinohrad 5:11.