Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2311 až 2320 z celkem 2406 článků.
old_114.jpg

SESTŘIH: Dominantní výhra nad Spartou

Pětigólové představení Jiřího Curneyho, hattrick Ondřeje Fojty a další spousta branek. Podívejte se na gólově bohatý sestřih z pondělního utkání 11. kola AutoCont extraligy proti Spartě, kterou Mladá Boleslav porazila 15:6.

old_115.jpg

Uhrát domácí zápasy, to byl náš cíl, ohlíží se Fojta

Šest bodů do extraligové tabulky a postup do semifinále Poháru České pojišťovny. Mladá Boleslav zvládla závěrečnou sérii tří domácích utkání před reprezentační pauzou. "Uhrát domácí zápasy, to byl náš cíl," pochvaluje si útočník Ondřej Fojta šest extraligových bodů z duelů proti Pardubicím a Spartě, mezi které se vklínil i pohárový postup přes Tatran. Podívejte se na celý videorozhovor.

old_110.jpg

Curney před šampionátem ukázal formu

Pěti extraligovými góly do sítě Sparty se Jiří Curney naladil na nadcházející přípravu na mistrovství světa a posléze samotný světový šampionát. "Dobrá forma? Bylo by to fajn, ale zápasy na mistrovství budou úplně o něčem jiném," předpokládá nejproduktivnější hráč první poloviny základní části (23+10).

old_109.jpg

Patnáctigólová rozlučka před mistrovstvím světa

Výživná tečka za první polovinou základní části! Mladá Boleslav v 11. kole AutoCont extraligy porazila Spartu 15:6. Pětigólovou formu před mistrovstvím světa ukázal Jiří Curney, hattrick nastřílel i Ondřej Fojta. BILLY BOYs stráví dlouhou reprezentační přestávku na druhém místě s pětibodovou ztrátou na Tatran Střešovice.

old_107.jpg

Po zvládnutém závěru mají junioři dva body

Vyrovnání v poslední vteřině základní hrací doby, pak vyhrané nájezdy. Junioři v nedělním dopoledním utkání G2 ligy porazili Ústí nad Labem 6:5 po nájezdech a získali dva body. V zápase museli dohánět ztrátu 1:4, první polovina se jim vůbec nepovedla.

old_108.jpg

Poslední zápas před MS: v pondělí přijede Sparta

Pardubice - splněno. Tatran Střešovice - splněno. Zbývá: Sparta! Mladá Boleslav zakončí domácí trojboj, v pondělní dohrávce 11. kola AutoCont extraligy v Městské sportovní hale uzavře první polovinu základní části. Nenechte si ujít poslední utkání před reprezentační přestávkou! Hraje se od 19.30 hodin.

old_104.jpg

I junioři porazili Tatran! Nastříleli mu deset gólů

Přesně den po pohárové výhře áčka 7:6 v prodloužení nad Tatranem Střešovice se stejný kousek povedl juniorům v G2 lize. Favorizovaného soupeře zdolali v Městské sportovní hale 10:4. Zápasový víkend juniorů pokračuje dalším domácím utkáním v neděli od 10 hodin proti Ústí nad Labem.

old_105.jpg

Výborná atmosféra, chválil trenér fanoušky

Velká slova uznání měl trenér Jan Zahalka po pohárovém vítězství 7:6 v prodloužení nad Tatranem Střešovice. Chválil fanoušky za neutichající podporu. "Diváky musím maximálně pochválit. Na každý zápas je tu plno, výborná atmosféra. Jsem z toho nadšený!" řekl ve videorozhovoru. Podívejte se!

old_106.jpg

SESTŘIH: Jak Boleslav postoupila do semifinále poháru

Čtyřgólové představení Tomáše Chrousta i krkolomná postupová branka Ondřeje Fojty. Klubová WEB TV přináší sestřih výhry 7:6 v prodloužení nad Tatranem Střešovice, která Mladé Boleslavi zajistila účast v semifinále Poháru České pojišťovny.