Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2331 až 2340 z celkem 2406 článků.
old_94.jpg

Na mistrovství světa pojedou dva hráči Mladé Boleslavi

Obránce Jan Jelínek a útočník Jiří Curney byli nominováni do výběru české reprezentace pro mistrovství světa, které se uskuteční ve švédském Göteborgu od 5. do 14. prosince. Zatímco Jelínka čeká třetí účast na světovém šampionátu, Curney si odbude premiéru. Gratulujeme! Kompletní nominaci včetně názorů reprezentačního trenéra Radima Cepka naleznete na ceskyflorbal.cz.

old_95.jpg

Mladá Boleslav nastřílela Pardubicím deset gólů

Zpátky na vlně vítězství! Mladá Boleslav po dvou extraligových porážkách s Ostravou a Tatranem Střešovice zabrala a v domácím utkání 10. kola AutoCont extraligy proti Pardubicím jasně dominovala. V závěrečné gólově bohaté třetině vzrostlo skóre až na 10:3.

old_90.jpg

Tatran ve druhé třetině rozhodl o svém vítězství

Šlágr 9. kola AutoCont extraligy patří domácím. Mladá Boleslav ve Střešovicích prohrála 1:3, všechny góly padly ve druhé třetině. Tatran po dvou rychlých brejcích získal náskok, který ještě navýšil díky standardní situaci. Jelínkův přesilovkový gól byl jediným z hostující strany.

old_91.jpg

Křenek: Tatranu jsme byli rovnocenní, ne-li lepší

I po prohře mohou převládat pozitiva. To je případ sobotního šlágru mezi Tatranem a Mladou Boleslaví. Alespoň očima Radima Křenka. "Ztroskotali jsme v koncovce, ale jinak myslím, že ve hře jsme Tatranu byli minimálně rovnocenní, ne-li lepší. Šancí jsme měli opravdu hodně," hodnotil boleslavský obránce prohru 1:3.

old_89.jpg

První proti druhému! Boleslav čeká extraligový šlágr

Očekávaný souboj nastává! První Tatran Střešovice proti druhé Mladé Boleslavi. BILLY BOYs se v sobotním atraktivním utkání 9. kola AutoCont extraligy chtějí přiblížit Tatranu, který má před vzájemným zápasem čtyřbodový náskok. Hraje se od 17 hodin ve střešovické sportovní hale. „Nebál bych se přirovnání k fotbalovému zápasu Sparta – Plzeň,“ očekává boleslavský trenér Jan Zahalka mimořádný duel.

old_88.jpg

Kapitán Novotný absolvoval artroskopii kolene

Stál na rozcestí. Další injekce, nebo operativní zákrok? Boleslavský kapitán Petr Novotný zvolil druhou možnost a od minulého týdne je po artroskopii kolene. „Chtěl jsem řešit problém s výhledem do budoucna, aby se už neopakoval,“ objasňuje Novotný důvod své současné absence.

old_85.jpg

Nepotvrdili jsme výhru nad Vítkovicemi, mrzí Zahalku

Posun na druhé místo AutoCont extraligy, ale se škraloupem. Mladá Boleslav se po dvoudenním tripu zařadila na stříbrnou příčku za Tatran Střešovice, ale bodů si přála více. Na páteční výhru 5:2 nad mistrovskými Vítkovicemi totiž v sobotu nenavázala a překvapivě podlehla Ostravě 5:6. "Body jsme potřebovali získat stejně jako v pátek," uvědomuje si trenér Jan Zahalka.

old_86.jpg

Jako áčko. Junioři přivezli z Ostravy tři body

Padesátiprocentní bilanci stejně jako A tým mají po víkendovém tripu junioři. V sobotu nejprve odolali závěrečnému tlaku Ostravy a uhájili vítězství 5:4, o den později podlehli favorizovaným Vítkovicím 6:9.

old_81.jpg

Jelínek = soupeř Vítkovic. Před zápasem mě to vzalo, přiznává

Když moderátor při čtení zahajovacích sestav vyslovil jméno Jana Jelínka, vítkovický kotel začal burácet. Domácí fanoušci nezapomněli, přestože reprezentační obránce od nové sezony hájí boleslavské barvy. "Zaznamenal jsem to, ale těšil jsem se, až zápas začne a nebudu muset nic řešit," řekl po páteční výhře 5:2.

old_82.jpg

Líbil se mi přístup hráčů, hodnotil trenér

Spokojenost s výsledkem, bráněním vítkovických brejků i řešením vlastních protiútoků. „Líbil se mi přístup hráčů, byli stoprocentně koncentrovaní a plnili pokyny. Velmi dobře jsme si poradili také s osobní obranou Vítkovic,“ řekl trenér Jan Zahalka po páteční výhře 5:2.