Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2351 až 2360 z celkem 2406 článků.
old_73.jpg

Tomáš Novák přispěl k výhře béčka čtyřmi body

Navzdory reprezentační přestávce nezůstal bez herní praxe extraligový obránce Tomáš Novák. V sobotním 7. kole divize B nastoupil za boleslavské béčko a k výhře 12:6 nad rezervou pražského Chodova přispěl čtyřmi body za gól a tři nahrávky.

old_71.jpg

Přijďte na EFT vytvořit kulisu televizním kamerám

Florbal a televize patří v České republice k sobě už pěkně dlouhou dobu. Své o tom vědí dávno i české florbalistky, které se na obrazovky ČT Sport dostávají v posledních letech s železnou pravidelností. Česká televize se věnuje nejen nejvyšší české soutěži, v níž vše vrcholí atraktivním Superfinále, ale i mezinárodním utkáním. Kamery sledovaly nejeden ženský zápas letního turnaje Czech open a také mnohá reprezentační střetnutí.

old_69.jpg

Nejdřív si nadával, pak nabuzený Salát přece rozhodl

​Ze smolaře hrdinou! Útočník Petr Salát nejprve v prodloužení zápasu v Brně nevyužil velkou šanci na brankovišti, ale při dalším střídání – v mnohem těžší pozici – vymetl růžek. Dokonal tím obrat z 2:5 a rozhodl o boleslavské výhře 6:5.

old_70.jpg

Jelínek: Věřili jsme, že to dotáhneme

Do konce základní hrací doby v Brně zbývalo jen 93 vteřin, když se míček po střele Jana Jelínka zvedl pod horní tyčku. Vyrovnáno! 5:5! Boleslavský obránce radostí zapumpoval rukama. „Byla to velká euforie. Moc nám to nelepilo a nedařilo se nám dávat góly. Naštěstí nám to tam napadalo ke konci,“ radoval se z výhry 6:5 v prodloužení.

old_67.jpg

Na státní svátek jede Boleslav do oranžového pekla

Kvalitní protivník v bouřlivém prostředí. Florbalisté Mladé Boleslavi na státní svátek cestují do Brna, kde od 19 hodin odehrají zápas 7. kola AutoCont extraligy. Bulldogs budou spoléhat na tradiční domácí peklo, tentokrát navíc zahalené do oranžových barev. Každý kdo přijde oblečený v této barvě, bude mít vstup zdarma.

old_68.jpg

Velký finiš v Brně vynesl Boleslavi dva body

Drama se šťastným koncem pro Mladou Boleslav! Tým kouče Jana Zahalky v 7. kole AutoCont extraligy v Brně předvedl napínavý finiš, v poslední pětiminutovce stáhl ztrátu 2:5. V prodloužení pak rozhodl o dvoubodové boleslavské výhře Petr Salát.

old_65.jpg

SESTŘIH: Pátá extraligová výhra v řadě

Stále neporaženi, stále stoprocentní. Florbalisté Mladé Boleslavi zatím procházejí AutoCont extraligou s kompletním bodovým získem. Neviděli jste sobotní domácí utkání proti FbŠ Bohemians (9:6), nebo si zkrátka jen chcete připomenout důležité okamžiky? Máme pro vás připravený sestřih.

old_66.jpg

Novák cítí dostatek sil. Uvidíme, co v Brně, říká

Tři zápasy v pěti dnech? Podle obránce Tomáše Nováka žádný problém. "Ve čtvrtek v poháru proti Startu jsme se ani moc nenadřeli. Odehráli jsme to na padesát procent, protože jsme věděli, že v sobotu nás čeká těžký zápas proti Bohemce. Sil jsme měli dost, ale uvidíme, co v úterý v Brně," vzhlíží k dalšímu extraligovému utkání. Podívejte se na celý rozhovor na WEB TV.

old_60.jpg

FOTOPŘÍBĚH: Jedlička v Boleslavi znovu jako divák

Městská sportovní hala v Mladé Boleslavi zřejmě nepatří mezi příjemná místa Michala Jedličky. Trenér Bohemians v ní nedotrénoval druhý soutěžní zápas v řadě, v sobotu byl vykázán stejně jako v jarním pátém čtvrtfinálovém utkání. Tentokrát se mu staly osudným protesty proti dvěma trestným minutám Martina Kisugiteho po polovině zápasu, pak už ho sledoval jen jako divák. Impulzivní divák...

old_61.jpg

Béčko nastřílelo dvacet gólů, pískal Körber

V jasnou záležitost se brzy proměnilo sobotní utkání mužského béčka proti rezervě Kladna, která přijela ke středočeskému derby jen s osmi hráči do pole. Mladá Boleslav vyhrála první třetinu 6:0 a celkově 20:7. Role rozhodčího se nečekaně musel ujmout brankář Daniel Körber, který teprve před pár dny získal licenci. Nahradil jednoho ze sudích, kterého po cestě do Mladé Boleslavi zastavila dopravní nehoda.