Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2341 až 2350 z celkem 2406 článků.
old_83.jpg

Fojta: Musíme vyhrát, i kdyby se dělo cokoliv

Závěr = čas Ondřeje Fojty. Boleslavský útočník při minulém výjezdu do Brna dvakrát skóroval v závěrečné desetiminutovce, totéž se mu povedlo i v pátek proti Vítkovicím, které srazil trefami na 4:2 a 5:2. Jeho gólům předcházelo ubráněné pětiminutové oslabení.

old_84.jpg

Boleslavská neporazitelnost skončila v Ostravě

Dvoudenní trip vyšel z poloviny. Mladá Boleslav nepotvrdila páteční výhru 5:2 nad Vítkovicemi a v sobotu podlehla Ostravě 5:6. Skončila tak neporazitelnost v nové sezoně, k jejímu prodloužení nestačil ani hattrick Jiřího Curneyho, který nastřílel první tři boleslavské góly.

old_80.jpg

Cenné vítězství! 5:2 nad Vítkovicemi

Dvoudenní trip začal úspěšně! Florbalisté Mladé Boleslavi v páteční dohrávce 5. kola AutoCont extraligy vyhráli ve Vítkovicích 5:2. Utkání se lámalo ve třetí třetině za stavu 3:2 pro hosty, kteří ubránili pětiminutové oslabení a později Fojta přidal dva uklidnující góly. Mise pokračuje v sobotu proti Ostravě.

old_77.jpg

Mladší žáci stoupají výkonnostními koši

V potěšujícím výsledkovém tažení letošní sezónou pokračovali minulý víkend mladší žáci. Na turnaji v Berouně nepoznali první listopadovou sobotu hořkost porážky, své soupeře celkem hladce "přejeli".

old_78.jpg

Přípravce se dařilo v Radlicích

Den po mlžích si dobře a vydatně zahrála také přípravka. Rovněž nejmenší borci si nadělili celou řadu příležitostí ke gólovým radostem a oslavám. Ze čtyř turnajových zápasů ve třech zvítězili, v jednom poprvé v letošní sezóně poznali pocity poražených.

old_79.jpg

Emotivní návrat. Kološ jede s Boleslaví do Vítkovic

Problémy s palcem u nohy ho na dva týdny vyřadily ze hry. "Doktor říkal, že to chce klid. Palec jsem poctivě ledoval," popisuje Petr Kološ "volných" čtrnáct dnů. Nyní už je připravený. V úterý odehrál utkání Poháru České pojišťovny na Kladně a těší se na víkendový návrat domů. V pátek si poprvé v kariéře - stejně jako Jan Jelínek - zahraje proti Vítkovicím, o den později Mladá Boleslav nastoupí proti Ostravě.

old_76.jpg

Hladká výhra. Boleslav nastřílela Kladnu jedenáct gólů

Nebylo co řešit. Souboj středočeských týmů ve čtvrtfinálové skupině Poháru České pojišťovny vyhrála Mladá Boleslav nad Kladnem 11:2. Extraligový favorit rychle určil směr zápasu, podle kterého se odehrál celý průběh.

old_75.jpg

Tam, kde to Boleslavi padá! Pohár pokračuje v Kladně

Derby s jasným favoritem? Ano, to bude úterní případ středočeského souboje mezi Kladnem a Mladou Boleslaví ve čtvrtfinálové skupině Poháru České pojišťovny. Utkání začíná v Kladně v 19.45 hodin, na stejném místě Mladá Boleslav v únoru vyhrála neuvěřitelným výsledkem 23:3.

old_74.jpg

Hraju za Škoda Town, vysvětloval Rytych známým ve Finsku

Mužská reprezentace o víkendu odehrála závěrečný turnaj před mistrovstvím světa, pro boleslavského brankáře Davida Rytycha však mělo EFT ve Finsku ještě jeden důležitý rozměr. Vrátil se do země, v níž v minulosti zažil parádní sezony. „Zastavovali mě známí, které jsem dlouho neviděl,“ líčí.

old_72.jpg

Byl to hukot, říká Tomáš Chroust o premiéře proti Švédsku

První mezinárodní zápas za reprezentaci = první gól! Boleslavský útočník Tomáš Chroust skóroval v sobotním utkání českého národního týmu na Euro Floorball Tour ve finské Hämmenlinně proti Švédsku. Ve 32. minutě snižoval na průběžných 1:4, Češi nakonec prohráli 2:7. "Převažuje ve mně radost z gólu, ale je samozřejmě pravda, že kdybychom vyhráli, bylo by to ještě lepší," vzkazuje z Finska.