Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2361 až 2370 z celkem 2406 článků.
old_62.jpg

Zlaté tři body, prohlásil kouč Zahalka

Chválil za dobře zvládnutou koncovku, zároveň však nabádá k zlepšení. „Nejde v celé sezoně vyhrávat o ranec, ale určitě musíme začít hrát lépe. Takhle bychom si koledovali, že silnější soupeř nás potrestá. Musíme to včas podchytit,“ hodnotil mladoboleslavský trenér Jan Zahalka sobotní domácí výhru 9:6 nad Bohemians.

old_63.jpg

Béčko přišlo o bod(y) 11 vteřin před koncem třetí třetiny

Zápas s trpkým koncem v neděli odehrál B tým mužů v divizi B. Rezerva posílená o extraligisty Jakuba Výtiska (38 zákroků) a Lukáše Mátla (dva góly) vedla po první třetině nad Wizards DDM Praha 10 5:2, ale to bylo z boleslavského gólového účtu vše. Hosté srovnali a jedenáct vteřin před koncem třetí třetiny strhli tři body na svou stranu za výhru 6:5.

old_64.jpg

Hráli jsme trochu jak junioři, tvrdil střelec Curney

Poslední tři extraligové zápasy = tři hattricky. Těžko si představit lepší střeleckou formu. Útočník Jiří Curney přitom tvrdí: "Neřekl bych, že se cítím nějak dobře. Padá mi to tam, do zápasů chodím tak, že nejsem úplně v pohodě. Pořád mám co zlepšovat." Podívejte se na jeho kompletní výpověď v rozhovoru pro WEB TV, který vznikl po výhře 9:6 na Bohemians.

old_58.jpg

Brankář Rytych v zápasovém zpravodaji s Bohemians

Zázemí týmu přirovnává k péči jako o malé děti. "Generální manažer Tomáš Pacák se o nás perfektně stará. Cokoliv kdokoliv potřebuje, on to dokáže zařídit," vypraví brankář David Rytych v obsáhlém rozhovoru ve zpravodaji k sobotnímu domácímu utkání 6. kola AutoCont extraligy proti FbŠ Bohemians. Hraje se od 19 hodin.

old_59.jpg

Jako proti Chodovu. Boleslav porazila Bohemians 9:6

Dva extraligové zápasy během jednoho týdne a dva stejné výsledky. Mladá Boleslav zopakovala úterní výhru 9:6 nad Chodovem i v sobotu proti jinému pražskému klubu - Bohemians. Čtyřgólový střelec večera Jiří Curney zaznamenal hattrick ve třetím extraligovém zápase v řadě.

old_53.jpg

V sobotu znovu na extraligu! Přijedou známí Bohemians

Nestihli jste úterní domácí šlágr proti Chodovu? Nevadí, na florbalovou AutoCont extraligu můžete vyrazit i v tradičním sobotním termínu. Mladá Boleslav po čtyřech dnech hraje znovu doma, v 6. kole přivítá FbŠ Bohemians. Zápas v Městské sportovní hale začíná v 19 hodin.

old_55.jpg

Odměna pro přípravku: zkusila si extraligové hřiště

V sobotu dobře odehraný a vyhraný turnaj, první v letošní sezóně, v úterý za odměnu ochutnávka extraligového kolbiště na vlastní kůži. Borci z přípravky měli v posledních dnech rušno, do toho dva týmové tréninky.

old_56.jpg

Mladý oslavenec rozehrál extraligový zápas k výhře 9:6

Úterní extraligová televizní výhra nad Chodovem 9:6 byla zahájena netradičním startem. Úvodní symbolickou buly provedl na boleslavské straně narozeninový oslavenec, toho dne jedenáctiletý Jakub Vajsejtl. Kuba, talentované levé křidélko z mladších žáků, se postavil tváří v tvář chodovskému borci Ondřeji Mikešovi a souboj vyhrál!

old_57.jpg

O víkendu hraje doma i mužské béčko a junioři

V Městské sportovní hale si o víkendu můžete užít florbalový čtyřboj. Předehru nejatraktivnější AutoCont extralize obstará zápas mužského B týmu, který v sobotu od 16 hodin nastoupí proti FBC Kladno B a hraje také v neděli od 10 hodin s Wizards DDM Praha 10. Netradičně jednozápasový program mají o víkendu junioři - v neděli od 16.30 hodin je čeká souboj s FBC Liberec.

old_52.jpg

Vítězný pohárový start nad Startem! Výtisk vychytal nulu

Mladá Boleslav přesvědčivě zahájila obhajobu Poháru České pojišťovny. V Praze vyhrála nad prvoligovým týmem FBC Start98 jednoznačně 4:0 a do čtvrtfinálové skupiny, ve které jsou také Kladno a Tatran Střešovice, získala první tři body. Proti Startu Boleslav zahajovala i minulý pohárový ročník, tehdy v osmifinále vyhrála v Kunraticích 8:7 v prodloužení.