Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2371 až 2380 z celkem 2406 článků.
old_49.jpg

Trenér Zahalka: Od poloviny zápasu jsme byli lepší

Jeho tým získal čtvrtou výhru v řadě a udržel stoprocentní extraligovou bilanci, ale trenér Jan Zahalka po triumfu 9:6 nad Chodovem neměl zdaleka veselou náladu. Musel zmínit i nemilé téma. "To, čeho jsem se nejvíc obával, nás potkalo hned v prvním zápase náročného období. Jsem z toho vyloženě nešťastný. Doufám, že zranění kluci budou co nejdřív v pořádku, i když už teď vím, že Tendy Chroust to má minimálně na dva měsíce. Jeho mi je líto nejvíc, protože přijde o mistrovství světa,“ řekl zklamaný trenér.

old_50.jpg

VIDEO: Po rozcvičce jsme se zasekli, všiml si Ekl

Z role náhradníka se už po třech minutách dostal do hry. Útočník Jaromír Ekl v úterním utkání proti Chodovu nahradil v elitní formaci Mladé Boleslavi Tadeáše Chrousta, který si přivodil nepříjemné zranění. "Nečekal jsem, že se dostanu do hry. Každopádně mě mrzí, co se stalo Tadeášovi," řekl Ekl mimo jiné ve videorozhovoru pro klubovou WEB TV.

old_47.jpg

Jiří Curney v zápasovém zpravodaji s Chodovem

Nejproduktivnějším boleslavským hráčem v nové sezoně AutoCont extraligy je... Ano, žádné překvapení. Jiří Curney. Obsáhlý rozhovor s tahounem BILLY BOYs přináší zápasový zpravodaj k úternímu domácímu televiznímu utkání proti Chodovu. O čem "Karas" v rozhovoru například mluví?

old_48.jpg

BILLY BOYs porazili Chodov, ale přišli o Tadeáše Chrousta

Výhra s hodně trpkou příchutí. Florbalisté Mladé Boleslavi v televizní dohrávce 4. kola AutoCont extraligy porazili Chodov 9:6 a posunuli se na druhé místo za Tatran Střešovice, který odehrál o jeden zápas více. Dojem však BILLY BOYům kazí zlomená zánártní kůstka Tadeáše Chrousta, se šrámem odkulhal ze zápasu i Petr Kološ.

old_45.jpg

Bitva před kamerami ČT sport v úterý od 17.30!

Televizní kamery rozeseté po celé Městské sportovní hale, střídačky přesunuté netradičně proti tribuně, speciální povrch určený jednotně pro televizní zápasy a na něm očekávaná výborná florbalová bitva. Domácí dohrávka 4. kola AutoCont extraligy BILLY BOY Florbal MB – TJ JM FAT PIPE Chodov slibuje atraktivní podívanou. Nenechte si ji ujít ani vy – v úterý od 17.30 hodin.

old_46.jpg

OBRAZEM: Přípravka vyhrála čtyři sobotní zápasy

Parádní dominanci v sobotu předvedla přípravka. Malí BILLY BOYs postupně porazili Athletics Praha Prosek 17:2, TJ JM FAT PIPE Chodov (white) 7:4, Tatran Střešovice 12:5 a Florbalovou akademii Mladá Boleslav 9:6. Prohlédněte si několik fotek z úspěšného dne přípravky.

old_44.jpg

Proti Chodovu junioři dotáhli čtyřgólovou ztrátu a mají bod

Nedělní dopolední zápas 6. kola G2 ligy se pro juniory Mladé Boleslavi od začátku nevyvíjel dobře a navzdory zřejmé převaze na míčku prakticky v celém průběhu museli dotahovat. Jejich ztráta na Chodov ve třetí třetině narostla až na 1:5, ale pak BILLY BOYs gólově zabrali a čtyřmi trefami dotáhli zápas do prodloužení. Nakonec rozhodovaly až nájezdy, v nichž se jako jediný trefil hostující Štědrý.

old_43.jpg

Junioři v závěru udrželi domácí výhru nad Náchodem

Dvě třetiny jednoznačný vývoj, ale v závěru drama. Junioři v 5. kole G2 ligy vedli nad Náchodem v průběhu druhé třetiny už 5:1, ale hosté se třemi góly vrátili zpět do hry o body. Mladá Boleslav v nervózním finiši nakonec udržela výhru 5:4 a o tři body se pokusí i v neděli. Od 10 hodin hostí v Městské sportovní hale Chodov.

old_40.jpg

Elévové na prvním turnaji sezóny ve finále

Úvod sezóny se v sobotu 11. října vydařil elévům. Přestože trenéři úplně netušili, co od z velké části nově poskládaného elévského týmu čekat, hráči si svou nominaci odmakali velmi slušnými výkony a postupem do finále prvního ligového turnaje letošní sezóny. Tam sice nestačili na silný tým Sparty Praha RED v poměru 1:5, přesto bylo jejich vystoupení na úvod sezóny dobrým příslibem do dalšího období.