Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1231 až 1240 z celkem 2404 článků.
old_1208.jpg

Boleslav snadno porazila Pardubice

V posledním domácím utkání před mistrovstvím světa slaví Technology Florbal Mladá Boleslav snadné vítězství. Boleslavský tým vyhrál 13:4 nad Sokolem Pardubice, když po polovině zápasu vedl už 9:1. Než začne šampionát, odehraje Boleslav ještě úterní šlágr Tipsport Superligy na hřišti vedoucí Sparty.

old_1207.jpg

Poslední domácí zápas před MS. V neděli proti Pardubicím

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na svůj poslední domácí zápas, než Tipsport Superligu přeruší přestávka kvůli domácímu mistrovství světa. Boleslavský tým v neděli 18. listopadu hraje od 17.00 hodin proti Sokolu Pardubice.

old_1205.jpg

Bauer, Curney a Tomašík nominováni na domácí MS

Technology Florbal Mladá Boleslav bude mít trojnásobné zastoupení na prosincovém domácím mistrovství světa. Ve 20členné nominaci české reprezentace jsou brankář Lukáš Bauer a útočníci Jiří Curney a Milan Tomašík. Svého zástupce má boleslavský klub také v realizačním týmu - gólmanům se věnuje Milan Peterka.

old_1203.jpg

Repríza pohárového finále už v osmifinále

V minulých třech letech oba týmy pokaždé zápasily o pohárovou trofej ve finále. Teď se do něj určitě jeden z nich nedostane. Na souboj Florbal Mladá Boleslav a 1. SC Vítkovice totiž dojde v Poháru České pojišťovny už v osmifinále. Hraje se ve středu 14. listopadu od 19.00 ve Vítkovicích.

old_1204.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 10.11. - 11.11.

Druhý listopadový víkend nebyl pro mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav tolik nabitý jako ten předchozí, ale rozhodně nebyl méně zajímavý. Týmy starších žáků a elévů se ve svých kategoriích předvedly velice úspěšně. Výsledky, komentáře trenérů a fotky naleznete v článku.

old_1201.jpg

Útočník Jaromír Ekl přestupuje do České Lípy

Kádr Technology Florbal Mladá Boleslav opouští útočník Jaromír Ekl, přestupuje do FBC 4CLEAN Česká Lípa. Míří tak do známého prostředí, kde už hostoval v minulých dvou sezonách.

old_1202.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 3.11. - 4.11.

Uplynulý nabitý víkend mladí hráči Technology Florbal Mladá Boleslav hned ze čtyř kategorií (junioři, dorost, mladší žáci a přípravka) usilovali o co nejvíce úspěchů. Všechny výsledky, komentáře trenérů i fotografie naleznete níže v článku.

old_1199.jpg

Tipsport Superliga pokračuje pro Boleslav v České Lípě

Ke svému nadcházejícímu soupeři vede pro Mladou Boleslav krátká cesta. Tým Technology ve 12. kole Tipsport Superligy míří do necelých padesát kilometrů vzdálené České Lípy. V tamní Sportovní hale se hraje v sobotu 3. listopadu od 19.00 hodin.