Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1241 až 1250 z celkem 2404 článků.
old_1193.jpg

Mladou Boleslav v lednu čeká Pohár mistrů ve švédském Gävle

Technology Florbal Mladá Boleslav coby úřadující mistr Tipsport Superligy bude reprezentovat český florbal na Poháru mistrů. Turnaj určený šampionům a šampionkám čtyř nejsilnějších florbalových zemí hostí 3. a 4. ledna 2019 švédské město Gävle. Mladou Boleslav tak hned počátkem příštího roku čeká jedna z nejvýznamnějších událostí v klubové historii.

old_1198.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 27.10. - 28.10.

Junioři o posledním říjnovém víkendu zahájili druhou fázi KB ligy pro 12 nejlepších českých týmů a venku porazili jak Vítkovice, tak Ostravu. Ostatní mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav měly s ohledem na pondělní a úterní podzimní prázdniny volno.

old_1197.jpg

Boleslav proti Ostravě rozhodla ve třetí třetině

Technology Florbal Mladá Boleslav si v 11. kole Tipsport Superligy připisuje vítězství, na svátek 28. října boleslavský tým porazil FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 5:2. Domácí měli v celém utkání výraznou převahu a rozhodli ve třetí třetině.

old_1194.jpg

Boleslav nezvládla závěr ve Střešovicích

Technology Florbal Mladá Boleslav si z předehrávky 10. kola Tipsport Superligy v pražských Střešovicích neodváží ani bod, nad Tatranem sice ještě ve třetí třetině vedl 3:1, ale v posledních čtyřech minutách domácí otočili na 4:3. Už v neděli 28. října hraje Boleslav doma, v Městské sportovní hale nastoupí od 17 hodin proti Ostravě.

old_1195.jpg

Zklamaný Bauer: Závěr jsme absolutně nezvládli

Zklamání. Zmar. Naštvání… I ostřejší slova by se našla pro pocity, s nimiž odjížděl boleslavský tým ve čtvrtek večer ze Střešovic. Hosté tam většinu superligového zápasu vedli, ještě v 57. minutě měli náskok 3:1, ale po prohře 3:4 nemají ani bod. Navzdory solidní práci Lukáše Bauera v bráně.

old_1191.jpg

Bauer a Curney reprezentovali na EFT ve Švédsku

Brankář Lukáš Bauer a útočník Jiří Curney z Technology Florbal Mladá Boleslav reprezentovali na turnaji Euro Floorball Tour (EFT) ve švédské Uppsale. Český národní tým odehrál výsledkově jeden z nejvyrovnanějších turnajů za poslední roky a naznačil své možnosti před prosincovým mistrovstvím světa v Praze.

old_1192.jpg

Po reprezentační pauze míří Boleslav do Střešovic

Reprezentační přestávka skončila, opět se rozbíhá Tipsport Superliga. Technology Florbal Mladá Boleslav v předehrávce 10. kola nastoupí v Praze v hale Tatranu Střešovice. Hraje se ve čtvrtek 25. října od 19.00 hodin.

old_1190.jpg

Švédsko, mládež i liga… GM Tomáš Pacák hodnotí úvod sezony

Nebýt marodky na startu superligové sezony, byl by to takřka dokonalý úvod. Boleslavskému klubu se v pomistrovském ročníku daří - a to nejen mezi dospělými, ale i v oblasti mládeže. První měsíce hodnotí generální manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák.