Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1251 až 1260 z celkem 2404 článků.
old_1188.jpg

Boleslav dominovala televiznímu zápasu proti Liberci

Televizní dohrávka 9. kola Tipsport Superligy má jasného vítěze. Souboj sousedů v tabulce ovládl tým Technology Florbal Mladá Boleslav, nad FBC Liberec zvítězil 9:3. V Městské sportovní hale fandilo 652 diváků. Boleslav stoupá tabulkou, už je druhá.

old_1185.jpg

Televizní dohrávka! V pondělí doma proti Liberci

Technology Florbal Mladá Boleslav se poprvé od superfinálového triumfu ukáže před televizními kamerami. V ponděli 15. října hrají čeští mistři v Městské sportovní hale proti FBC Liberec, utkání začíná v 18.45 hodin.

old_1183.jpg

Boleslav ovládla superfinálovou reprízu nad Vítkovicemi

Technology Florbal Mladá Boleslav slaví cenné vítězství v souboji jarních superfinalistů! Mistři zopakovali výhru nad Vítkovicemi, v 8. kole Tipsport Superligy je porazili na jejich hřišti 9:7. Čtyři body za dva góly a dvě nahrávky měl Jiří Curney.

old_1184.jpg

Zlato a stříbro pro mládež na Umea Floorball Festivalu

Se zlatými medailemi v kategorii 2006 a stříbrem v kategorii 2004 se vrací výprava Technology Florbal Mladá Boleslav z Umea Floorball Festivalu ve Švédsku. Na turnaji se dařilo i nejmladšímu týmu 2008, který vyhrál tři ze čtyř zápasů. Díky sponzorské podpoře Statutárního města Mladá Boleslav se letos vypravila do Švédska historicky největší a nejúspěšnější 45členná výprava.

old_1182.jpg

Repríza Superfinále: Boleslav nastoupí ve Vítkovicích

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na nedělní zápas, ve kterém se možná leckomu vrátí ještě stále čerstvé vzpomínky na největší úspěch klubu v jeho historii. Boleslav míří v neděli 7. října do Vítkovic, kde dojde do na reprízu Superfinále 2018, v němž středočeský klub získal svůj první titul.

old_1180.jpg

Jiří Curney prodloužil v Boleslavi, zůstane do roku 2021

Opora zůstává! Historicky nejproduktivnější hráč české florbalové ligy Jiří Curney bude dál nastupovat za Technology Florbal Mladá Boleslav, s klubem prodloužil smlouvu do konce sezony 2020/2021. Stávající kontrakt měl vypršet po tomto ročníku.

old_1181.jpg

Boleslavská výprava na Umea Floorball Festivalu 2018

45členná výprava Technology Florbal Mladá Boleslav se od čtvrtka 4. října do neděle 7. října účastní ve Švédsku Umea Floorball Festivalu 2018. Na turnaji startují tři týmy a navazují na účast klubu na stejné akci v minulých dvou letech. Stejně jako v předchozích ročnících výjezd mládežnických družstev sponzorsky podpořilo Statutární město Mladá Boleslav.

old_1179.jpg

Boleslav pořádá nábor dětí ročníku 2008 a mladších

Technology Florbal Mladá Boleslav vítá nové hráče. Klub pořádá celoroční nábor dětí ročníku 2008 a mladších. Začít je jednoduché - stačí přijít v úterý či čtvrtek od 15.00 hodin na ukázkový trénink do Nové městské sportovní haly u 5. ZŠ Mladá Boleslav.