Zobrazeno 91 až 100 z celkem 141 článků.
old_1174.jpg

Hrajeme doma! V pátek proti Brnu, v neděli proti Znojmu

Technology Florbal Mladá Boleslav čekají dva domácí zápasy Tipsport Superligy v Městské sportovní hale. V pátek 28. září od 19 hodin nastoupí čeští mistři proti Brnu, v neděli od 17 hodin narazí na Znojmo.

old_1173.jpg

Boleslav před 1080 školáky porazila Vinohrady

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav podruhé během šesti dnů předvedl elitní florbal školákům z Mladoboleslavska. Po vítězství 8:7 nad Bohemians před týdnem ve středu teď boleslavský tým deklasoval Královské Vinohrady 12:3. V Městské sportovní hale fandilo 1080 diváků.

old_1172.jpg

Nabitý týden: domácí trojboj začíná proti Vinohradům

V úterý, v pátek i v neděli hraje Technology Florbal Mladá Boleslav doma. Úřadující mistři Tipsport Superligy postupně vyzvou v Městské sportovní hale Vinohrady, Brno a Znojmo a ve všech utkáních budou výraznými favority.

old_1171.jpg

Boleslav měla zápas v Pardubicích pod kontrolou

Technology Florbal Mladá Boleslav má za sebou kvalitní zápas v 5. kole Tipsport Superligy. Hosté v Pardubicích měli celých šedesát minut pod kontrolou a nakonec zvítězili 6:1. Teď Mladou Boleslav čekají tři domácí utkání během jednoho týdne.

old_1170.jpg

Boleslav jede do Pardubic, které začaly sezonu rekordem

Technology Florbal Mladá Boleslav v pátém kole Tipsport Superligy míří do Pardubic. Ve Sportovní hale Dašická začíná zápas proti Sokolu v 17 hodin. V nekompletní tabulce bude Boleslav usilovat o posun výš.

old_1169.jpg

Boleslav má nový divácký rekord a výhru nad Bohemians

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav předvedl špičkový sport víc než tisícovce školáků z Mladoboleslavska. Ve středu odehrál superligový zápas určený právě školákům proti FbŠ Bohemians a zvítězil 8:7. V Městské sportovní hale fandilo 1222 fanoušků, což je nový rekord zdejší haly.

old_1168.jpg

Oslabená Boleslav doma těsně padla s Chodovem

Bez čtyř nemocných hráčů základní sestavy a v hodně improvizovaném složení nastoupil tým Technology Florbal Mladá Boleslav do svého prvního domácího utkání v Tipsport Superlize 2018/2019. Oslabená Mladá Boleslav prohrála s pražským Chodovem 5:6.

old_1167.jpg

Dva body ze zahajovacího zápasu v Otrokovicích

Úřadující mistři Technology Florbal Mladá Boleslav ze své premiéry v nové sezoně Tipsport Superligy vytěžili dva body. Získali je v Otrokovicích po obratu z 1:4, nakonec porazili soupeře 5:4 v prodloužení, a to navzdory několika absencím a problémům s dopravou na Moravu.

old_1166.jpg

Mistři začínají! V pátek v Otrokovicích, v neděli doma Chodov

Úřadující šampioni florbalové Tipsport Superligy vstupují do nového ročníku. Technology Florbal Mladá Boleslav zahajuje sezonu v pátek 14. září v Otrokovicích, hned v neděli pak nastoupí poprvé doma do atraktivní bitvy s pražským Chodovem (17.00, MSH Mladá Boleslav).

old_1165.jpg

Boleslav na Poháru mistrů vyzve švédské šampiony Storvreta IBK

Technology Florbal Mladá Boleslav coby vítěz Tipsport Superligy 2017/2018 bude začátkem ledna 2019 reprezentovat český florbal na Poháru mistrů. Boleslavským soupeřem v semifinále turnaje v Gävle bude mistr švédské superligy Storvreta IBK. Rozhodl o tom úterní los.