Zobrazeno 61 až 70 z celkem 141 článků.
old_1215.jpg

Užijte si MS se Salmingem! Švédské hvězdy budou na dosah

Od soboty 1. prosince se v Praze koná mistrovství světa ve florbale a pro všechny hráče a sportovní fanoušky to bude velká událost. Do Prahy se sjedou nejlepší hráči z celého světa a jako obvykle budou k největším favoritům šampionátu patřit týmy Švédska, Finska, Švýcarska a samozřejmě i český národní tým.

old_1214.jpg

Charitativní aukce mistrovských dresů Technology Florbal MB

Mějte tu nejlepší vzpomínku na historicky první superligový titul. Technology Florbal Mladá Boleslav věnuje originální dresy z mistrovské sezony 2017/2018 do charitativní aukce, která potrvá do čtvrtka 13. prosince. Získat můžete černý i světlý zápasový komplet. Aukce probíhá na webu sportovniaukce.cz.

old_1209.jpg

Sparta vs. Boleslav! Šlágr před mistrovstvím světa

V Tipsport Superlize už zbývá odehrát před mistrovstvím světa jediný zápas. A bude to šlágr. Technology Florbal Mladá Boleslav v úterní dohrávce 13. kola míří do hlavního města, střetne se s vedoucím týmem soutěže ACEMA Sparta Praha.

old_1210.jpg

Cenný skalp před pauzou! Boleslav porazila první Spartu

V posledním utkání před domácím světovým šampionátem si Technology Florbal Mladá Boleslav připisuje cenné a důležité vítězství. V dohrávce 13. kola Tipsport Superligy vyhrál boleslavský tým 5:1 na hřišti ACEMA Sparta Praha, pro kterou to byla první porážka v základní hrací době v superligové sezoně.

old_1208.jpg

Boleslav snadno porazila Pardubice

V posledním domácím utkání před mistrovstvím světa slaví Technology Florbal Mladá Boleslav snadné vítězství. Boleslavský tým vyhrál 13:4 nad Sokolem Pardubice, když po polovině zápasu vedl už 9:1. Než začne šampionát, odehraje Boleslav ještě úterní šlágr Tipsport Superligy na hřišti vedoucí Sparty.

old_1207.jpg

Poslední domácí zápas před MS. V neděli proti Pardubicím

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na svůj poslední domácí zápas, než Tipsport Superligu přeruší přestávka kvůli domácímu mistrovství světa. Boleslavský tým v neděli 18. listopadu hraje od 17.00 hodin proti Sokolu Pardubice.

old_1205.jpg

Bauer, Curney a Tomašík nominováni na domácí MS

Technology Florbal Mladá Boleslav bude mít trojnásobné zastoupení na prosincovém domácím mistrovství světa. Ve 20členné nominaci české reprezentace jsou brankář Lukáš Bauer a útočníci Jiří Curney a Milan Tomašík. Svého zástupce má boleslavský klub také v realizačním týmu - gólmanům se věnuje Milan Peterka.

old_1203.jpg

Repríza pohárového finále už v osmifinále

V minulých třech letech oba týmy pokaždé zápasily o pohárovou trofej ve finále. Teď se do něj určitě jeden z nich nedostane. Na souboj Florbal Mladá Boleslav a 1. SC Vítkovice totiž dojde v Poháru České pojišťovny už v osmifinále. Hraje se ve středu 14. listopadu od 19.00 ve Vítkovicích.