Zobrazeno 71 až 80 z celkem 141 článků.
old_1201.jpg

Útočník Jaromír Ekl přestupuje do České Lípy

Kádr Technology Florbal Mladá Boleslav opouští útočník Jaromír Ekl, přestupuje do FBC 4CLEAN Česká Lípa. Míří tak do známého prostředí, kde už hostoval v minulých dvou sezonách.

old_1199.jpg

Tipsport Superliga pokračuje pro Boleslav v České Lípě

Ke svému nadcházejícímu soupeři vede pro Mladou Boleslav krátká cesta. Tým Technology ve 12. kole Tipsport Superligy míří do necelých padesát kilometrů vzdálené České Lípy. V tamní Sportovní hale se hraje v sobotu 3. listopadu od 19.00 hodin.

old_1193.jpg

Mladou Boleslav v lednu čeká Pohár mistrů ve švédském Gävle

Technology Florbal Mladá Boleslav coby úřadující mistr Tipsport Superligy bude reprezentovat český florbal na Poháru mistrů. Turnaj určený šampionům a šampionkám čtyř nejsilnějších florbalových zemí hostí 3. a 4. ledna 2019 švédské město Gävle. Mladou Boleslav tak hned počátkem příštího roku čeká jedna z nejvýznamnějších událostí v klubové historii.

old_1197.jpg

Boleslav proti Ostravě rozhodla ve třetí třetině

Technology Florbal Mladá Boleslav si v 11. kole Tipsport Superligy připisuje vítězství, na svátek 28. října boleslavský tým porazil FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 5:2. Domácí měli v celém utkání výraznou převahu a rozhodli ve třetí třetině.

old_1194.jpg

Boleslav nezvládla závěr ve Střešovicích

Technology Florbal Mladá Boleslav si z předehrávky 10. kola Tipsport Superligy v pražských Střešovicích neodváží ani bod, nad Tatranem sice ještě ve třetí třetině vedl 3:1, ale v posledních čtyřech minutách domácí otočili na 4:3. Už v neděli 28. října hraje Boleslav doma, v Městské sportovní hale nastoupí od 17 hodin proti Ostravě.

old_1195.jpg

Zklamaný Bauer: Závěr jsme absolutně nezvládli

Zklamání. Zmar. Naštvání… I ostřejší slova by se našla pro pocity, s nimiž odjížděl boleslavský tým ve čtvrtek večer ze Střešovic. Hosté tam většinu superligového zápasu vedli, ještě v 57. minutě měli náskok 3:1, ale po prohře 3:4 nemají ani bod. Navzdory solidní práci Lukáše Bauera v bráně.

old_1191.jpg

Bauer a Curney reprezentovali na EFT ve Švédsku

Brankář Lukáš Bauer a útočník Jiří Curney z Technology Florbal Mladá Boleslav reprezentovali na turnaji Euro Floorball Tour (EFT) ve švédské Uppsale. Český národní tým odehrál výsledkově jeden z nejvyrovnanějších turnajů za poslední roky a naznačil své možnosti před prosincovým mistrovstvím světa v Praze.

old_1192.jpg

Po reprezentační pauze míří Boleslav do Střešovic

Reprezentační přestávka skončila, opět se rozbíhá Tipsport Superliga. Technology Florbal Mladá Boleslav v předehrávce 10. kola nastoupí v Praze v hale Tatranu Střešovice. Hraje se ve čtvrtek 25. října od 19.00 hodin.