Zobrazeno 81 až 90 z celkem 141 článků.
old_1190.jpg

Švédsko, mládež i liga… GM Tomáš Pacák hodnotí úvod sezony

Nebýt marodky na startu superligové sezony, byl by to takřka dokonalý úvod. Boleslavskému klubu se v pomistrovském ročníku daří - a to nejen mezi dospělými, ale i v oblasti mládeže. První měsíce hodnotí generální manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák.

old_1188.jpg

Boleslav dominovala televiznímu zápasu proti Liberci

Televizní dohrávka 9. kola Tipsport Superligy má jasného vítěze. Souboj sousedů v tabulce ovládl tým Technology Florbal Mladá Boleslav, nad FBC Liberec zvítězil 9:3. V Městské sportovní hale fandilo 652 diváků. Boleslav stoupá tabulkou, už je druhá.

old_1185.jpg

Televizní dohrávka! V pondělí doma proti Liberci

Technology Florbal Mladá Boleslav se poprvé od superfinálového triumfu ukáže před televizními kamerami. V ponděli 15. října hrají čeští mistři v Městské sportovní hale proti FBC Liberec, utkání začíná v 18.45 hodin.

old_1183.jpg

Boleslav ovládla superfinálovou reprízu nad Vítkovicemi

Technology Florbal Mladá Boleslav slaví cenné vítězství v souboji jarních superfinalistů! Mistři zopakovali výhru nad Vítkovicemi, v 8. kole Tipsport Superligy je porazili na jejich hřišti 9:7. Čtyři body za dva góly a dvě nahrávky měl Jiří Curney.

old_1182.jpg

Repríza Superfinále: Boleslav nastoupí ve Vítkovicích

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na nedělní zápas, ve kterém se možná leckomu vrátí ještě stále čerstvé vzpomínky na největší úspěch klubu v jeho historii. Boleslav míří v neděli 7. října do Vítkovic, kde dojde do na reprízu Superfinále 2018, v němž středočeský klub získal svůj první titul.

old_1180.jpg

Jiří Curney prodloužil v Boleslavi, zůstane do roku 2021

Opora zůstává! Historicky nejproduktivnější hráč české florbalové ligy Jiří Curney bude dál nastupovat za Technology Florbal Mladá Boleslav, s klubem prodloužil smlouvu do konce sezony 2020/2021. Stávající kontrakt měl vypršet po tomto ročníku.

old_1178.jpg

Veterán Jirka Bouška

S 264 zápasy v základní části a rovnou stovkou v play-off patří Jiří Bouška k legendárním postavám české florbalové ligy, nastupoval v ní třináct let. Teď už hraje za boleslavské veterány a pracuje pro město.

old_1177.jpg

Boleslav dokončila devítibodový týden výhrou nad Znojmem

Technology Florbal Mladá Boleslav si připisuje třetí jednoznačné vítězství v tomto týdnu. Po výhrách 12:3 nad Vinohrady a 13:1 nad Brnem zakončil boleslavský tým tento týden vítězstvím 12:6 nad TJ Znojmo LAUFEN CZ. O dalším víkendu nastoupí čeští mistři v repríze Superfinále 2018 ve Vítkovicích.

old_1176.jpg

Boleslav bez problémů porazila Brno, dala 13 gólů

Technology Florbal Mladá Boleslav si v 6. kole Tipsport Superligy připisuje jasné vítězství. Boleslavský tým v domácí Městské sportovní hale porazil Bulldogs Brno 13:1. Mistři Tipsport Superligy znovu hrají doma hned v neděli 30. září od 17 hodin proti Znojmu.